Nareszcie ;)))

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wiem, wiem, moze zabrzmi to strasznie egoistycznie, ale dzis poraz pierwszy wybrałam się do salonów sukienkowych i do tego salonu Karina w Rybniku i....... kupiłam kieckę !!! Nareszcie, bo przecież jako jedyna z Was nie miałam jeszcze chyba nic na tyłku , ani w szafie ;))) Kolor toffie & cappucino z bezowo - złotawa rołzą :) Strasznie sie ciesze bo nawet moje bimbałki ładnie w niej wyglądają :))
To tyle wiadomosci z ostatniej chwili

Pozdrowionka i cmokaski dla Was wszystkich :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nareszcie ;)))

salma :)) gratuluje :) !!!!!!! :) ale fajnie miec suknie (to znaczy tak mi sie wydaje bo jeszcze nie mam ;) czy to ta o ktorej nam kiedys mowilas?:) pewnie tak ;) no to teraz tylko makijaz i fryzurka :)
a ja dzis mierzylam 2 fasony "rybki" i ........okazuje sie ze chyba w takim fasonie mi najladniej :) tylko chcialabym jakas taka ciekawsza:) bo taki fason sam w soobie jest dosc skromny :) ale widuje w internecie zdjecia naprawde niesamowitych "rybek" :)

cześć salma;):)Ty to jesteś pierwsze przymiarki i od razu zakup no no no;) jak bedziesz miała ochote to pochwal się , która to suknia.Pozdrawiam cię i wesołego alleluja ci życzę :)

Sabra i Jestdobrze! To model o ktorym pisalam, bo niestety tylko takie kiecki na mnie jako tako wygladaja :/ Looknijcie na stronie - kolekcja XXL ;)))/ L-20
Mam nadzieje, ze choc troszke Wam sie spodoba :) Pamietajcie ze Salmie daleko do wymiarow modelki ;))
Buziole !!!

strona salma nie wiem czy się nie obrazisz ale pozwoliłam sobie ja wkleic, przynajmniej spróbuje:):0 a poza tym to ja cię widziałam live i napewno bardzo ładnie wygladasz w tej wybranej sukni , ale na pisz co z twoim ogonkiem ,no wiesz z włosami:):)

Dziekuje! Niestety zdjecie nie oddaje je pelnego uroku, bo modelka w jakiejs takie paralitycznej pozie sie kurczy, a na przodzie jest najciekawszy motyw ;))
Powiem szczerze za jak ja zalozylam i mialam te swoje kudly w nieladzie artystycznym to stwierdzilam, ze chyba nie bede sie czasac na wesele ;))
A tak powaznie to pewnie bede miala tylko jako podkrecone lekko koncowki ( bylam u fryzjera i nie mam juz chlapacza ;)) a we wlosach max jedna rozyczke mikro, bo cala suknia jest za dostojna i zdobiona w 2 duze roze wiec nie chce zeby powialo Cepelią ;))
Gorzej z makijazem i buciorami , mozecie polecic mi jakies sklepiki w 3 miasto?? bede w kwietniu wiec moze cos wyhaczę ;))

salma do tej modelki ktora prezentuje suknie na stronie ta suknia bardzo ladnie pasuje :) a poniewaz wyobrazm sobie Ciebie mniej wiecej tak :) - mysle ze bedziesz urocza panna mloda:) , mi tez daleko do modelki, mam tylko 165 cm wzrostu :)

co z wloskami i co z makijazem?:) no a ja uciekam do kosciola :) potem Was poczytam :)

hmmm Salma wiesz teraz dużo ślubnych butów się pojawiło albo takich co za slubne moga uchodzić ...więc jak przyjedziesz to na pewno coś znajdziesz ...a sklepu ci nie polecę bo każdemu co innego sie podoba ...no wiesz np. niektórym sie buty Ryłko podobaja a innym nie...........:):) ale jak przyjedziesz to damy ci namiary hehehehe .pomysł z jednym kwiatkiem jest ok , szczegolnie jak bedzie w stylu tego co jest na sukience:):)

Nie wiem czy Ty Sabra tez mialas, ale ja jak wciagnelam ta kiece na siebie to dopiero do mnie dotarlo, ze wychodze za maz ;) Troszke sie wzruszylam nawet bo to chyba najdrozsze wdzianko jakie sobie w zyciu sprawilam i sprawie zapewne. Bylam z psiapsiola, a ona kupila sobie z kolekcji Classic 2005 model Awilla ( ostatni kwadracik na stronie ;))
A makijażo to mysle, ze jakies beżo i złotko, ale z wyczuciem ofkors ;))

wiesz ja jak welon założyłam to jakoś tak mnie dreszcz przeszedł, ale jak mierzyłam suknie to jakoś tak beztrosko sie czułam , teraz dopiero mam jakieś dziwne przemyślenia ........im bliżej tego dnia pewnie coraz więcej myśli będzie mnie ogarniac ...:):) hmm chyba dopiero teraz zaczynam rozumiec powagę naszej decyzji :):) ale to zabrzmiało hihihi czyżby stresik.:):) ..Co do fryzurek i makijażu to przejmij tematy jest kilka ciekawych propozycji;):)

do mnie dociera coraz bardziej POWAGA naszej decyzji :) więc to chyba naturalne :) :) Salma - congratulations z okazji sukienki ;)

Oj dziewczyny to teraz tylko ja zostałam bez sukienki (jeszcze nigdzie nie byłam i nic nie przymierzałam). Jednak planuje sie wybrac we wtorek po swietach :) Ciekawe czy kupie tego samego dnia???

Salma, pojechalaś po kieckę aż do Rybnika czy może źle cos zrozumiałam ??

Salma ma blisko do Rybnika :)

Cześć SaLma :o))
właśnie obejrzałam sobie Twoją sukienisie... ślicza My Dear SaLma :o)

naprawdę uważam, suknia bardzo ładna...gratuluję udanego zakupu :o))

pozdrowionka,
Ania

a nie się nie otwiera!!!!! :(((( buuuu... przeslijcie mi na skrzynke zdjątko, ja tez chce zobaczyć!!!!

Właśnie looknełam sobie na Twoja sukienkie i jest naprawde ładna:) Gratuluje zakupu:) Ja mam pierwsza przymiarke sukni 12 kwietnia nie moge sie juz doczekac:)

SaLmA bardzo ładna sukienka!!!!

Salma przepiękna suknia - naprawdę bardzo bardzo śliczna - na pewno będziesz w niej cudownie wyglądać!!

salma, moje gratulacje!!!!

pikna ta sukienusia, taka zwiewna, lekka, naprawde jest urocza i odnajduje w niej troszke z mojej sukienusi- tez jest taka leciuchna

Dzieki dziewczeta! Balam sie ze z ta moją figurencją nic nie zdolam na siebie wcisnac, ale na szczescie udalo sie i bardzo sie ciesze, bo ten jeden temat mam juz z glowy. Pozostaje oczywiscie tysiac innych, ale z Waszym wsparciem i dobrymi radami mam nadzieje ze jakos sie uporam:)

Pozdrawiam cieplo i wszystkim Wam Drogie Forumkowe Kolezanki skladam najserdeczniejsze zyczonka swiateczne. Wszystkiego dobrego !!!

P.S Wyjezdzam za moment stad te pozegnania :) Mokrego dungusa jeszcze oczywiscie i do sklikania po swietach! Buzki :)))

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)