Nasz dzień 29.05.2010

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Nie będę oryginalna jak powiem, że to był najpiękniejszy dzień w moim życiu:)
Może często nie udzielałam się na forum, ale wiele zyskałam czytając wasze rady, dlatego postanowiłam podzielić się w Wami swoimi opiniami.
Pogoda w dzień naszego ślubu była piękna, słońce świeciło nam od samego rana.
Nie będę opisywała co działo się godzinę po godzinie, bo nie chce Was zanudzać:))) Każda z Was przeżyła lub niebawem przeżyje swój najwspanialszy dzień...pamiętajcie tylko, żeby cieszyć się każdą chwilą tego dnia, bo godziny uciekają tak szybko:)
Nasze wesele według Nas udało super.
Wesele planowaliśmy ponad 1,5 roku i udało nam się zebrać wokół siebie świetnych profesjonalistów.
Chciałabym z całego serca podziękować:
1. Makijaż - p.Ela Skoczeń, decyzja, żeby p.Ela mnie malowała była najlepszą jaką mogłam podjąć. p.Ela to profesjonalista, makijaż był piękny,a zarazem delikatny. Wszyscy goście się zachwycali:)
2. Fryzjer - p.Agnieszka z salonu IMAGE we Wrzeszczu. Dogadałyśmy się bez słów. Fryzura była bombowa i trzymała się do rana:)
3. Fotograf - p.Agnieszka Krawczyńska. To jest fotograf z pasją. Ma świetne podejście, a atmosfera jaką wprowadza jest super. W pierwszej chwili spotkania już wiedzieliśmy z moim K, że to ona będzie naszym fotografem. Pani Agnieszka zaraża swoim optymizmem wszystkich wokół, a jej zdjęcie oddają wszystko.
4. Videofilmowanie - Video Groszek. O p.Marcinie można zdecydowanie powiedzieć, że zna się na swojej pracy i wykonuje ją bardzo sumiennie. Świetny kontakt i luźna atmosfera.
5. DJ Jakubek - p.Robert jest poprostu rewelacyjny. Goście bawili się świetnie do samego końca...zabawy jakie proponuje DJ Jakubek są nie do przebicia:)jeśli chodzi o muzykę to dobierał ją bez problemu. Na parkiecie bawili się wszyscy bez względu na wiek:)
6. Sala PFK w Sopocie - goście byli zachwyceni,piękne, urocze miejsce, jedzenie pyszne. Dekoracje w ilości minimalnej, bo sala sama w sobie jest piękna.
7. Tort z hotelu Haffner w Sopocie - poprostu miód w ustach, nigdy nie jadłam lepszego. Zamówiliśmy 10kg na 80 osób i nie zostało nam ani kawałka. Naprawde polecam
8. Ciasta - zamawialiśmy od p.Jolo z Gdyni, robi wypieki domowe. Ciasta smakują super. Polecam!

Dziękuję Wam za wszystkie rady i okazaną pomoc oraz jednocześnie życzę Wam powodzenia i wiele szczęścia

Poniżej kilka fotek:) Najpierw jedna dla próby po wklejam pierwszy raz:)

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nasz dzień 29.05.2010

image

image

image

image

image

Gratulacje i dużo szczęścia:)))

faktycznie słiczny makijaż :)

wszystkiego najlepszego !

o... i nawet msze mielisscie w tym samym kościele :)

sliczne zdjęcia :)

nulka wiem, że też masz w tym kościele. To najlepszy wybór, księża super, a msza piękna:)

gratuluje i wszystkiego najlepszego:)

Ślicznie wyglądaliście!!
Wszystkiego dobrego, duzo miłości i radości na Nowej Wspólnej Drodze Życia!!

Gratulacje i wszystkiego najlepszego :)))
można wiedzieć skąd i za ile ten uroczy samochodzik? :)

GRATULACJE!!!!

super zdjęcia!

ja też będę tam mieć ślub :) Za każdym razem jak oglądam zdjęcia stamtąd przekonuję się, że to był dobry wybór :)

Gratuluję i dużo miłości życzę!

paquerette autko mieliśmy wypożyczone w http://www.kakol.gd.pl/oldsmobile/index.html
Koszt za dzień to 1400zł

slicznie!! gratulacje!!

Bardzo dziękujemy dziewczyny:)

Gratulacje :)))

gratulaceeeeeeeeeeeeee

Gratuluję!! Śliczna z Was para! Napisz proszę coś więcej jak wesele w PFK, strasznie mnie to interesuje :) Jedzenia wam wystarczyło? jakie miałaś menu? jakbyś mogła napisac coś więcej.. my mamy tam nasze wesele w 2011 :)

gratuluje!!!!! :)

a mam takie pytanie z innej beczki, podpowiedz mi prosze jakie mieliscie owoce na weselu? bo my mamy na koniec kwietnia termin i martwie się że niewielki wybór owoców bedzie :)

Jedzenia nam wystarczyło, ale nie mieliśmy poprawin.jedzenie było bardzo smaczne. Jeśli chodzi o menu to myśmy wprowadzali kilka zmian, ale to musiałabym znaleźć:)

Gratulacje :)

jeśli chodzi o owoce to nam na sali zaproponowali, żebyśmy kupili tylko jabłka, banany i winogrona, bo łatwo można te owoce zjeść...jeśli chodzi o inne to mogą być kłopoty (np kiwi, pomarańcze czy inne- można się pobrudzić)

gratulacje i sto lat szczęśliwego wspólnego zycia:)))

Gratulacje :)
My tez w tym kosciele bedziemy brac slub ale to dlatego ze jest moim parafialnym kosciolkiem :)
Autko rewelacja:)

gratulacje! pięknie wyglądałaś
mieliście bombowe auto:) mój kolor!:)

Gratulacje, fajnie to wasze zdjęcie na sali wyglądało

dużo szczęścia! gratulacje :) oj już mnie stres zżera :)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa i życzenia:)
Gdybyście miały jakieś pytania o fotografia, kamerzyste, DJ, sale czy inne to dajcie znać...chętnie odpowiem:)

Witaj Izunia, dzięki za odpowiedź w sprawie menu! :) Mam jeszcze pytanie - którą opcję menu wybrałaś? miałaś przed weselem podane dokładne ilości ile, czego będzie? strasznie się boję, żeby nie zabrakło, tym bardziej ze chcemy tam robic również poprawiny. i ostatnia rzecz - na ilu gości miałaś wesele? my chcemy ok 90 osób i zastanawiam się czy układ stołów (okrągłe) zostawi dużo miejsca do tańca..i jeszcze jedno ;) sama dekorowałaś salę? może wkleisz jakieś fotki? z góry dzięki!!

oliwka już pędzę z odpowiedziami:)
Menu jest jedno podstawowe...nie ma wariantów...to wygląda tak, że poprostu p.Ania zaproponuje co innego może Wam zaproponować. Ze swojej strony proponuje zdecydowanie polędwiczki w sosie camembert, których nie ma w podstawowym menu. Przed weselem p.Ania zrobi wycene i dokładnie określi ilości mięsa.
Na poprawiny może zaproponują zrobić grilla:)
My mieliśmy wesele na 85 osób i stoły musiały być ustawione w literę E...opcja okrągłych stołów nie wchodzi w grę, bo takie wesela robią na ok 50-60 osób i nie więcej (za mało miejsca do tańczenia by było)
Natomiast stoły ustawione w literę E na 85 osób dają jeszcze spokojnie miejsca do tańczenia dla wszystkich gości - na spokojnie:)
Salę udekorowały Panie z sali PFK...mają dekorację złotą i bordową stołów - my wybraliśmy tę bordową i tylko dołożyliśmy nasze zdjęcie nad stołem Państwa Młodych:)

W razie innych pytań dziewczyny piszcie smiało:) chętnie pomogę:)

gratuluję i dużo szczęścia życzę:)

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...