deedee0075@gmail.com - ocena (1) Wspaniale przedszkole, w którym stosowana jest metoda Montessori. Moje drugie... deedee0075@gmail.com agata - ocena (1) mam dwoje dzieci ktore uczeszczaja do NWS od grudnia 2020 corka zaczela majac... agata Zuzanna Krawiec - ocena (1) To najlepsze miejsce w jakim można zostawić malucha pod opieką. Bardzo... Zuzanna Krawiec
Marcin Kałkus - ocena (1) Jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za wszystkie chwile... Marcin Kałkus Natalia - ocena (1) Już od prawie trzech lat jesteśmy częścią społeczności Naszego wspólnego... Natalia Martyna - ocena (1) Wspaniałe, bliskościowe miejsce , zaangażowana i ciepła kadra, kameralna... Martyna Mama Poli P. - opinia (1) Najlepsze przedszkole, cudowne Panie, edukacja Montessori z prawdziwego... Mama Poli P. Kamila - opinia (1) Nasz dwuletni synek uwielbia chodzić do tego przedszkola, jest w nim miejsce... Kamila Kameralne, przyjazne dziecku miejsce (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem w przedszkolu. Bardzo... Monika 100% Montessori (1) To niezwykłe, ciepłe miejsce na mapie Trójmiasta. Moje dziecko chodzi do... mama Dominika cudowne miejsce dla dzieci (1) Moja córka uczęszcza do tego przedszkola od września 2014 r. Przedszkole jest... monika