Iga Musiał - ocena (1) Wspaniale prawdziwie bliskosciowe przedszkole, do ktorego chodzila dwojka... Iga Musiał Martyna - ocena (2) Wspaniałe, bliskościowe miejsce , zaangażowana i ciepła kadra, kameralna... Martyna Natalia - ocena (2) Już od prawie trzech lat jesteśmy częścią społeczności Naszego wspólnego... Natalia
Marcin Kałkus - ocena (2) Jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za wszystkie chwile... Marcin Kałkus Zuzanna Krawiec - ocena (2) To najlepsze miejsce w jakim można zostawić malucha pod opieką. Bardzo... Zuzanna Krawiec Kasia - ocena (2) Fantastyczne miejsce dla rozwoju dzieci! Najstarszy syn jest już absolwentem,... Kasia Małgosia i Maciej - ocena (2) "Kocham żłobek" - słyszymy nie raz od Antka. Kameralna grupa, spokojna... Małgosia i Maciej deedee0075@gmail.com - ocena (1) Wspaniale przedszkole, w którym stosowana jest metoda Montessori. Moje drugie... deedee0075@gmail.com agata - ocena (1) mam dwoje dzieci ktore uczeszczaja do NWS od grudnia 2020 corka zaczela majac... agata Mama Poli P. - opinia (1) Najlepsze przedszkole, cudowne Panie, edukacja Montessori z prawdziwego... Mama Poli P. Kameralne, przyjazne dziecku miejsce (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem w przedszkolu. Bardzo... Monika 100% Montessori (1) To niezwykłe, ciepłe miejsce na mapie Trójmiasta. Moje dziecko chodzi do... mama Dominika