Natalia - opinia
Polecam to miejsce z całego serduszka. Na początku drogi do zmiany nie jest łatwo trzeba wewnętrznie się przekonać, że zasługujemy na odrobinę czasu dla siebie oraz zrobienia czegoś tylko dla siebie. Zapomnieć, że wiąże się to z mega wysiłkiem fizycznym, jak to się większości kojarzy. I zrobić ten pierwszy krok. Każda zmiana jest idealnym miejscem do zdobycia nowej przygody w życiu. Pierwsze spotkanie, tylko pójdę zobaczę porozmawiam, bo nic nie kosztuje, a zostałam na dłużej. Ćwiczenia z trenerkami, bo miałam przyjemność poznać i miło spędzać czas z trzema trenerkami, średnio po kilka miesięcy z każdą uświadomiły, że zmiana nie musi wiązać się z brakiem siły po wysiłku i bólem mięśni, nie do wytrzymania. Spotkania z Patrycją i treningi są tak dobrane do potrzeb klienta, że trening mija szybko w miłej atmosferze i bez większego wysiłku. Poprzez dobranie treningów i nie przeciągania danych ćwiczeń na siłę, powoduje to, że spokojnie można przejść przez cały trening, nie będąc zniechęconym do dalszych spotkań i treningów. Poprawa samopoczucia po treningu, poziom stresu unormowany, poprawa sylwetki, brak bóli kręgosłupa, to najważniejsze dla mnie i niemal systematyczne korzyści.