Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Natur house- warto czy nie?

Byłam dziś w NH, faktycznie niby nic się nie płaci za wizytę ale wiaże ona się z kupnem produktów z serii NH. Jakoś szczeże mówiąc nie chce mi się wierzyć, że to coś pomoże. Fakt dostałam dietę (która moim zdaniem nie jest indywidualnie dopasowana - moja znajoma poszła kilka godzin po mnie i dostała dokładnie to samo co ja) no i jakieś dwa produkty. Za to wyszłam o 135 zł szczuplejsza. Dietetyczka powiedziała, że produkty na każdą wizytę wynoszą mniejwięcej 100zł. Mam w sumie 5 kg nadwagi ale chciałabym schudnąć 10, daje sobie oczywiście na to czas, dieta kopenhaska nie wchodzi w grę. Jestem ciekawa czy jak będę dostosowywać jadłospis do jej zaleceń to czy obejdzie się bez cotygodniowych wizyt i suplementów. Może ktoś próbował w ten sposób? trochę szkoda mi tych ponad 1000 zł.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: Natur house- warto czy nie?

Agatka ja tam byłam ale nie zdecydowałam się na współpracę. Ogólnie polega to na tym, że spotkanie z dietetyczką jest darmowe ale jeśli się zadeklarujesz z nią pracować musisz kupować u nich suplementy.
Nie jestem fanką sztucznych przyspieszaczy więc podziękowałam.

Mam znajomego który się odchudza z NH i na razie idzie mu dobrze. Trzyma się zaleceń, łyka piguły i chudnie. Czekam na zakończenie kuracji. Ciekawi mnie na czym polega etap utrzymania wagi bo to zwykle najtrudniejsze:(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 19

Inne tematy z forum

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...