Natur house- warto czy nie?

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową wagę. Nie jestem osoba wytrwałą i diety nie bardzo na mnie działają. Efekty jojo sa porażające, Kiedyś ładnie schudłam na diecie dukana lecz gdy tylko zaczęłam jesć normalnie od razu przybrałam na wadzę. Czy ktoś z was korzystał z natur house? czytałam że to dość spory wydatek. Czy na wizyty trzeba chodzić co tydzień? myślałam żeby pójść na pierwszą wizyte na której dietetyczna wszytko obliczy i poda dietę i po prostu sie do niej stosować. czy mój wysiłek nie pójdzie na marne??
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Natur house- warto czy nie?

Cześć czy mogłabyś podać wiecej inf jak to wygląda w Olsztynie, jestem bardzo ciekawa a i jak z kosztami? Czy jest możliwość odchudzania się z NH w Olsztynie bez kosztów ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

NIE polecam! Umówiłam się na bezpłatną konsultację, którą reklamują w internecie. Punktualnie jak zawsze pojawiłam się na Piastowskiej we Wrocławiu. Pani mówi, że przyjęła inną pacjentkę i jej wizyta będzie trwała długo i czy mogłabym przyjść w innym terminie. Przykra sprawa i bardzo złe podejście do klienta. Zatrudniajcie Państwo porządniejszych dietetyków!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się - warto mieć kogoś, kto pokieruje i pokaże co i jak. Szczególnie jeżeli ma faktycznie dużą wiedzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam drogie Panie , powiem tak ja jako przedstawiciel tej brzydszej części społeczeństwa stwierdziłem że coś za ciężko mnie się po górach chodzi i takie coś mi z przodu urosło co uroku nie dodaje , postanowiłem coś z tym zrobić a że czasu na siłownie i takie tam rzeczy nie mam wybrałem dietę tylko jaką ?
Wybrałem się do NH okres nie najlepszy bo zima i z produktami dietetycznymi gorzej a na pewno te co sa dostępne gorzej smakują.
Na pierwszej wizycie diagnostyka no i już wiem że mam o 19 kg smalczyku za dużo .
Teraz mam za sobą już 6 tygodni diety i z której Pani dietetyk wyłączyła mi prawie całkiem tłuszcze no nie 2 łyżki oliwy dziennie - normalnie wypas , pierwszy tydzień spadłem z wagi 1,8 kg i 2 cm w pasie i tak co tydzień 1kg i 1cm ubywa , czy tak drogo nie wiem błonnik w postaci granulek plus fiolki z wyciągiem z owoców lub warzyw na przemian średni 80zł co tydzień ,
Efekty są tylko trzeba mieć dyscyplinę bo jak jej nie ma to żaden dietetyk nie pomoże .
Ja polecam bo na mnie to działa :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też bardzo chwaliłam sobie p. Monikę Kopeć.
A dodam jeszcze, że moja obecna p. dietetyk ma bardzo podobne podejście do p. Moniki i nie wiem, czy nie trochę większą wiedzę.
A gwarantuję Ci, żebyś miała tyle problemów z odchudzaniem co ja, to za skuteczne odchudzanie byłabyś w stanie zapłacić każde pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Każdy ma prawo do swojej opinii.
Ja akurat próbowałam już ładnych kilku czy nawet kilkunastu sposobów odchudzania w tym dietetyków. Jak na razie odchudzanie z Natur House jest najskuteczniejsze.
A na podejście mojej p. dietetyk nie mogę narzekać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widocznie miałaś pecha i trafiłaś na fatalnego dietetyka.
Akurat p. dietetyk do której chodzę ma wykształcenie z zakresu dietetyki. I pomimo, że biorę suplementy od lipca 2014 to czuję się bardzo dobrze i nie mam problemów zdrowotnych. Dodatkowo pewne rzeczy zaczęły mi się normalizować i regulować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się - każdy może mieć swoje zdanie i każdy lubi coś innego.
Może to był po prostu słabszy dzień.
Ale miałam na myśli to, że pytała mnie o główny suplement - nie o batony czy ciastka. Ale tak jak mówię - początki nie są łatwe i może miała gorszy dzień.
Również życzę powodzenia i wytrwałości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Renia, właśnie o tym napisałam.
Polecam tą dietetyczkę Monikę Kopeć na meddo.pl można ją znaleźć, przyjmuje w Gdyni.
Do każdego pacjenta podchodzi bardzo profesjonalnie i nie mam żadnych wątpliwości ani skrupułów żeby wygadać się jej o problemach zdrowotnych.

zgadzam się z negatywnymi opiniami, dbają o ciebie jak im słono płacisz a później mają cię w XXXXX , a i najlepsze kuracja 130zl 100zl 130 zl i tak w kółko dopiero jak zaczniesz narzekać na koszty to ci powiedzą o tańszej kuracji ok 80 zł tygodniowo , czyli najpierw zdzierają jak mogą najbardziej a później ostatnie grosze wyduszają. Niestety dużo punktów jest i pewnie asystentki nic nie robią tylko wrzucają pozytywne komentarze- przecież zarobić chcą . NIe polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo Wam dziękuje, znalazłam Panią Monikę i znów uczęszczam do niej (tańszy cennik niż w NH)
Jak zawsze uśmiechnięta, pełna energii i dla mnie ważne że odpowiada na moje pytania i wątpliwości. Wolę odchudzanie bez suplementów ale wszystkie Panie na diecie podziwiam i trzymam za Was mocno kciuki.
W lato trzeba się wbić w kostium :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

co z tego ,że się chudnie, a kogo stać na wydatek prawie 500 zł miesięcznie ? Diety drukowane z komputera te same dla każdego więc jak niby dopasowane dla mnie skoro są masówki. kup w aptece coś na wodę metaboliczna i mniej stracisz a diet w internecie od cholery !! nabijanie ludzi w butelkę porównaj swoje diety z innymi lub wymień się na forach na chomiku jest sporo a suplementy -jakoś muszą zarabiać ,szkoda,że nie ma pomocy dla ludzi otyłych których nie stać na takie wydatki :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, jestem u Pani Basi. Może było tak jak mówisz, trudno mi powiedzieć. Co do suplementów są dobierane w zależności od tego co mi bardziej schodzi i owszem jestem pytana czy coś jeszcze sobie życze ale to przy kasie już i chodzi o np. batony czy ciastka.
Ja jestem bardzo zadowolona ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie :)
Życzę wytrwałości w osiągnięciu celu, pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A nadal pracuje tam p. Basia? Ja odchudzam się już 7 m-cy i mam dosyć ambitny plan - sumarycznie ponad 50 kg.

Nie wiem - może p. Basia potrzebowała czasu, żeby się wdrożyć, może miała słaby początek... Ale dla mnie sytuacją niedopuszczalną jest to, że dietetyk prosi o moje potwierdzenie co do suplementów...
Powiem tak - jak zaczynałam z poprzedniczką p. Basi to byłam osobą zachwycona. Jednak po porównaniu z obecną p. dietetyk...
Tak czy tak przeniesienie się i trafienie do nowego punktu było dobrą decyzją. Niesamowita wiedza o ciele ludzkim i tym, co się w nim dzieje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja chodze jakiś czas na Starowiejską i jestem zadowolona :) Zawsze mogę liczyć na pomoc a co najważniejsze chudne :)

p. Monika Kopeć ale już nie pracuje z Natur House - to z nią zaczynałam odchudzanie. Ale polecam zamiast niej p. Natalię Kwiatek z Pl. Górnośląskiego - jest naprawdę rewelacyjna i posiada ogromną wiedzę.
A jeżeli upierasz się przy p. Monice to z tego co zauważyłam ma prywatną praktykę - SANO Monika Kopeć - musisz poszukać w necie, bo nie mogę tutaj wkleić linka.

a czy któraś z Pań wie, gdzie i czy w ogóle przyjmuje Pani Dietetyk która pracowała w tamtym roku w NH na Starowiejskiej w Gdyni?
Ja byłam tam dwa razy właśnie u takiej blondynki i byłam zadowolona.
Tylko nie pamiętam nawet jej imienia, a chciałabym kontynuować odchudzanie.
Byłam jakiś czas temu i już była inna Pani, miła nie powiem ale nie przekonała mnie! Wiedzy brak! Tyle to ja sama wiem.. chciałabym znaleźć poprzednią dietetyczkę.
Jeżeli któraś ma jakieś info to dajcie nać.

5 kg sama zrzucisz chyba że jesteś aż tak leniwa to idź do dietetyka :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam Ja miałam do zrzucenia ponad 30 kg. Jestem nie bardzo wytrzymała w dietach lecz w nh pani pomogła mi zwalić ten obrzydliwy balast bez "prochów". Byłam na zamiennikach ziaren i innych takich, wiec polecam naprawde polecam.Przynajmniej w Olsztynie Pani dietetyk jest naprawde solidna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja tez ja stosowalam jest droga ale ja chodzilam co 2tyg. I jakoś to szlo .Ćwiczenia +dieta i suplementy NH Daly mi to czego niemoglam osiągnąć inna dieta . Dziś jem prawie wszystko co inni (nie na diecie)pilnuje tylko godz. posilkow i jest ok. Choć po świętach cos mi przybylo jestem zachwycona
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...