Nature Life

Depilacja laserowa

Gdańsk, Piekarnicza 3

Milena - opinia (1) Najlepsze miejsce jakie może być :) dla kobiety w celu poprawy swojego... Milena Pola - opinia (1) Polecam ! Przemiła Pani kosmetolog wykonująca zabieg. Depilacja praktycznie... Pola Dominika kliment - opinia (1) Polecam, przemiła obsługa:) zakupiłam bon na resztę zabiegów, mam nadzieję że... Dominika kliment
Daniela - opinia (1) Polecam! Z początku byłam nieco przestraszona:) ale wszystko zostało mi... Daniela likwidacja przebarwień (1) sam pobyt w salonie to czysta przyjemność, pełen profesjonalizm. Jeśli chodzi... basia Rewelacja! :) (1) Swietny kontakt z klientem, pelen profesjonalizm przy wykonywaniu zabiegu, co... Julia Cudownie (1) Zabiegi fotoodmładzania - wspaniałe! Joanna Depilacja całkowicie BEZBOLESNA! (1) Prawie zasnęłam na fotelu ;) Salon jest profesjonalny, lecz mimo to bardzo... nualia fotoodmładzanie (1) Rewelacja - odmłodziłam twarz, szyję i dekolt. Każdy kolejny zabieg przynosi... Jadzia Zadowolnam :) (1) Bardzo polecam, mila obsluga i sliczny wystroj :) Kate polecam (1) bardzo miła obsługa i profesjonalny laser diodowy. polecam barbara Polecam! (1) Nareszcie sie zdecydowalam i szczerze polecam :) nic nie boli! Bikini... Anna sz. Super :) (1) Przemiła atmosfera, komfortowy zabieg, bardzo przystępne ceny - polecam :) Joasia DEPILACJA PACH (1) Do tej pory nie wierzę, że nic nie czułam :P POLECAM! :) Marcela