NAJLEPSZA SZKOŁA W GDYNI!!!!!! 100% DOBRZE NAUCZONA TEORIA I PRAKTYKA!!! (1) Polecam wszystkim Tą szkołę ponieważ wykladanie teori przez Pana... Paulina POLECAM ! (1) Polecam tę szkole w 100 % ! Pewnosc zdania w zakresie teorii jak i... Magda Czysty profesjonalizm! (1) Zaczynałem od przysłowiowego "zera", nigdy nie miałem wcześniej kontaktu z... Jakub Kryczka
NAJLEPSZA SZKOLA W TROJMIESCIE (1) Mega profesjonalizm, ogromna cierpliwosc, zdolnosci pedagogiczna a to tylko... ona POLECAM NAPEWNO WARTO (1) Cieszę się,że miałam okazję uczyć się właśnie w tej szkole.P.Piotr w... Marysia Włodarczyk POLECAM W 100% (1) Bardzo się cieszę,że właśnie tę szkołę wybrałam. Egzamin zdałam za pierwszym... Agnieszka Dzięki Wam!!!! (1) Bardzo się ciesze że wybierając się na kurs trafiłam właśnie do Was!!!Piotr... Zdzisia Małczuk JESTEŚCIE NAJLEPSI W TYM CO ROBICIE!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Na wstępie chciałem podziękować Panu Piotrowi za super przygotowanie do... Damian Gajewski POLECAM WSZYSTKIM (1) Na wstępie chciałam serdecznie podziękować Panu Piotrowi za perfekcyjne... dorota Bardzo polecam!! (1) Właśnie wróciłem ze swojego pierwszego i ostatniego egzaminu na kategorię B.... Szymon M POLECAM!!!!!!!!~!!! (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy> Wykupiłam tu kilka godzin jazdy i... Wiola No i udało się !!! (1) Zdałam w końcu egzamin i w dużej mierze jest to zasługa Marcina, instruktora,... Eliza Są rewelacyjni!! :) (1) Na wstępie chciałabym ponownie :) bardzo podziękować p.Piotrowi i Marcinowi... weronika TYLKO POLECAĆ (1) W tej szkole wykupiłem tylko jazdy dodatkowe ale mimo wszystko chciałbym... H Gorąco polecam tę szkołę! (1) Polecono mi szkołę Pana Piotra i nie zawiodłam się, a wręcz przeciwnie -... Renata Żadko zdarza się... (1) ...połączenie najwyższego poziomu nauki z niskimi cenami - a jednak! Szkoła... Arkady Saulski Jak prawo jazdy to tylko u P.Górala!!! (1) Jestem zadowolona,że właśnie tutaj uczę się nauki jazdy.Lepiej nie mogłam... Kasia P Polecam (1) Witam. Moja żona robiła kurs u Pana Piotra. Dzięki indywidualnemu podejściu... Szczęśliwy mąż Cieszę się, że mogę dodać swoją pozytywną opinię!! (1) Bardzo dziękuje za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego Marcinowi.... Kasia