Polecam :) (1) Lekcje z Kylie są świetne, atmosfera jest bardzo przyjazna. Z każdym dniem... Ola Polecam centrum języka chińskiego Panda (1) Zapisaliśmy tam z żoną córkę i jesteśmy bardzo zadowoleni. Córka wraca z... Dawid polecam (1) Dzień dobry, Serdecznie polecam szkołę języka chińskiego Panda. Oferta jest... pilny uczeń
Polecam :) (1) Chiński z Kylie to czysta przyjemność. Atmosfera na zajęciach jest przemiła,... Dominika Polecam (1) Na lekcjach z Kylie panuje przyjazna atmosfera, a już po paru zajęciach można... Eliza mati - opinia (1) Kontakt z Kylie znalazłem przez internet i z ręką na sercu mogę powiedzieć,... mati Polecam : ) (1) Forma prowadzenia zajęć przez Kylie zdecydowanie mi odpowiada. Dla mnie jest... Milan I really recommend !!! (1) I really recommend chinese lessons with Kylie. This language is really hard... Mary jest super! (1) Lekcje z Kylie to czysta przyjemnosc! Kazdy aspekt nauki jest bez zarzutu -... Hanna Chiński z Kylie nie jest taki trudny. (1) Z lekcji na lekcję widzę coraz większe postępy w poznawaniu tego trudnego... Krzysztof sympatycznie, profesjonalnie (1) Kylie pozytywnie podchodzi do ucznia, jest ciepła, miła, a zarazem... M. Polecam wszystkim pragnącym uczyć się języka chińskiego ! (1) Wszystkie zajęcia prowadzone przez Kylie są profesjonalnie przygotowane w... Artur Jeśli chcesz się nauczyć chińskiego to tylko z Kylie!!! (1) Bardzo gorąco polecamy naukę j. Chińskiego z Kylie. Jest świetną... Sylwia i Tomek Pełen profesjonalizm (1) Chcę wszystkim polecić naukę chińskiego razem z Kylie. Lekcje z nią to sama... Gabi Polecam!! (1) Kylie bardzo profesjonalnie podchodzi do ucznia. Praca z nią to czysta... D. Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy są zainteresowani nauką języka... tomek Polecam, polecam, polecam! (1) Niezwykle przyjazna atmosfera zajęć, która sprzyja efektywnej nauce!... Paulina Xué sheng - opinia (1) Witam Wszystkich, z czystym sumieniem mogę polecić tą lektorkę. Bardzo... Xué sheng