Szkoła Pływania Victoria

Nauka pływania

Gdynia, Armii Krajowej 22

Małgorzata - ocena (1) Pan Sławek prowadził zajęcia nauki pływania z synem od podstaw. Widzieliśmy... Małgorzata Anna - ocena (1) Od roku uczęszczam na zajęcia i jestem zachwycona! Wcześniej 'jako tako'... Anna Agnieszka - ocena (1) Mój syn korzysta z nauki pływania u Pana Sławka - jesteśmy zachwyceni!... Agnieszka
Szymon - ocena (1) Bardzo polecam profesjonalna nauka w dobrej atmosferze Szymon Łuki - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm, wyrozumiałość i elastyczność. Efekty treningu... Łuki Robert - opinia (1) Do szkółki Pana Sławka zapisałem się gdy ledwo utrzymywałem się na... Robert Maciek M. - opinia (1) Polecam wszystkim chcącym się nauczyć pływać od podstaw jak i tym już... Maciek M. Ewa Martusewicz - opinia (2) Wysoki poziom nauczania, indywidualne podejście oraz anielska cierpliwość... Ewa Martusewicz Lukasz - opinia (1) Sławek to świetny fachowiec, umiejętnie łączy naukę techniki z pracą nad... Lukasz Ada - opinia (1) Wysoki poziom nauki, trafne i cenne uwagi techniczne. Zajęcia prowadzone... Ada Wojtek - opinia (1) Bardzo dobry poziom nauki pływania. Trener Sławek podchodzi do każdego... Wojtek Najlepsza szkoła pływania! (1) Intensywne zajęcia od pierwszej minuty + indywidualne podejście do każdego =... ag. Polecam Trenera Sławka (1) Witam, Polecam wszystkim Trenera Sławomira, super podejście, duża wiedza i... Krzysztof Absolutnie polecam Sławka! (1) Kochani, chciałabym polecić Wam absolutnie z całego serca szkołę pływania... Ania Nauka pływania dla wymagających (1) Swoją opinie rozpocznę od tego, że bardzo słabo pływałem za nim trafiłem do... Jarek Szkoła godna polecenia! (1) Polecam zajęcia w szkole u Sławka. Profesjonalne podejscie. Elastyczne... Krzysiek Zdecydowanie polecam!!!! (1) Polecam zajęcia u Sławka nie tylko dla początkujących. Ja mialem okazję... Kuba Polecam Sławka (1) W 100% polecam nauki u Sławka Wolniaka. W pełni profesjonalnie i w bardzo... Jose Super trener - Polecam Sławka (1) Początki mojej nauki pływania nie były proste. Byłem początkującym uczniem.... Rafał Polecam (1) Na początku nie wierzyłem, że nauczę się kiedykolwiek pływać. Niestety lęk... Maciej