dziwne miejsce (1) Przystanek powstał w zeszłym roku a do tej pory nic się tam nie dzieje. Co... Rodzic Polecam (1) Super instruktorzy, Piotr Bogus, przystojny i inteligentny :D potrafi znalesc... Bartosz Korba L-ka (1) Bardzo polecam instruktora Michała Ożgę. Dokupiłem u Niego dodatkowe jazdy i... Kaitai
Serdecznie polecam (1) Polecam skorzystać z oferty Akademii, miła obsługa, zajęcia teoretyczne w... Dawid Idealny instruktor (1) W Gdańsku trudno jest o dobrego instruktora ale jeśli szukacie ideału, to... Ola POLECAM (1) POLECAM osk ALDA z czystym sumieniem. Pan Artur jest świetnym nauczycielem... Edyta Polecam!!! (1) Polecam w 100% , instruktorzy perfekcjyjni. Zdane za pierwszym razem. Marcin Jak najbardziej polecam! (1) Warto się zdecydować na tą szkołę, panowie podczas wykładów jasno... Paulina A Zadowolona kursantka (1) Bardzo polecam tą szkołe wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem ! A... Daria POLSKI- TYLKO Z PANIĄ KASIĄ KRÓLEWICZ (1) To prawda, Pani Kasia działa cuda! W czasie zaledwie trzech miesięcy Pani... Iwona POLECAM OSK MINI (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Jeździłem z instruktorem Marcinem. Jestem... Mateusz Gorąco polecam !!! (1) Profesjonalizm, przesympatyczna atmosfera, życzliwe podejście, wyczerpujące... Justyna Wszystkie egzaminy za 1 razem :) (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Moim instruktorem był p. Radek , świetny... Łukasz Gorąco polecam ;) (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem! Kurs przyjemny, profesjonalny i... Mikołaj polecam (1) Superrrrr :) Polecam Instruktora Leszka Kułagę ! cierpliwy, dokładny,... Magda Bardzo przyjemnie:) (1) Jestem zadowolona z kursu. Wczesniej chodzilam do jednej ze znanych sieci... Anna Polecam (1) Polecam, kurs był super i przygotował mnie świetnie do egzaminu, który udało... Filip Serdecznie polecam!!! (1) Z całego serca polecam OSK JANKAR! Nie wyobrażam sobie korzystania z usług... Anna Polecam Oskara (1) Polecam OSK Oskar. Właścicielka ośrodka bardzo kontaktowa, pomocna, każdą... Natalia !!! SUPER SZKOŁA !!! (1) Uczę się w szkole od pół roku i jestem zdziwiona jak dużo już rozumiem.... ELA