hmm (1) Cos mi się wydaje,że to jedna i ta sama osoba pisze te wszystkie opinie.Są... agnes Polecam!!! (1) Co prawda wykupilem tylko 5h jazd bo nauke zaczolem w LOKU w Sopocie.... Drag Pomorskie Centrum Rozwju "SOCRATES" (1) szkoła na poziomie, fajni lektorzy, rzeczywiście sporo się nauczyłam Monika
Jedna Osoba w Astarze. (1) Nie wiem jacy są inni lektorzy w Astarze, wiem jedno, miałam nóż na gardle,... Patrycja H. PRAWIE jak zwykły osk... (1) Najlepszą rekomendacją "Autostrady" byłby z pewnością filmik pt. "Marta w... MartKa Rewelacja !! (1) Super Rewelacja!!! Polecam wszystkim!!! mama Jestem zadowolona (1) Studiuje prawo i bardzo mi sie podoba - nie ma porownania do UG ! Amelcia Uczeń - opinia (1) Eh, jestem związany z tą szkołą już prawie dwa lata i nigdy nie zmieniłbym... Uczeń Profesjonalista (1) ,,Wszystko co robię staram się robić najlepiej jak potrafie, dlatego też... Dorota Super szkoła! (1) Chodzę do tej szkoły 5 rok...i uważam że mama dobrze zrobiła zapisując mnie... Uczennica;) Uwaga PAPUGI (alergia) (1) Właściwie wszystko w tym żłóbku jest na swoim miejscu i tak jak być powinno.... Rodzic X Co my o tym sądzimy (1) Jesteśmy uczennicami tej szkoły. Chodzimy do klasy 6E. Naszą wychowawczynią... Monka i Ola z 6E polecam z cała odpowiedzialnościa (1) Robiłam prawo jazdy przez ponad rok. Miałam na koncie 4 nie zdane egzaminy... Swietłana POLECAM!!! (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w tej szkole i naprawdę nauczono i włożono mi do... Ania Do beznadzieji (1) Kilka rzeczy sie nie zgadza-wyposazenie sali jest zgodne z dz.ustaw,co do... LECH ODROBNY Polecam (1) Szkola jest świetna. Fatih Jestem zadowolony (1) Szkoła jest bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom. Prowadzona w przemyślany i... Danziger Dzięki chłopaki za serce i cierpliwość! (1) Cierpliwi ale wymagający, weseli ale kompetentni, pomysłowi ale nie nudni,... Mała Mi super klimat (1) brak presji i wyscigu szczurow jesli sie chce mozna sie wiele nauczyc :)... nacpa Artusek - EuroCompact :) jazdy dodatkowe w pigułce :D (1) Kolejna zadowolona kursantka dopisuje się do listy. Uhahana po uszy z uwagi... Iza