szkoda, że już dawno temu zlikwidowane... (1) ...posyłałam tam swoje dziecko kilka lat temu i nie wyobrażam sobie lepszej... Kasia Polecam bardzo dobra szkola (1) Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, jazdy bez stresu ,super placyk ,taki... Julita POLECAM!!! (1) Trafiłam do OSK JANKAR za namową kuzynki, która już tam uczęszczała na... Aśka
L.S.LIINGUA dba o wysoką jakość nauczania (1) Lektorzy są świetnie przygotowani, nauka jest w małych grupach, do 8... Olga bardo fajowa buda (1) dobra szkola szymon sandra - opinia (1) przed paroma laty uczylam sie jezdzic w innejj szkole nauki jazdy... po... sandra Super szkoła i świetni nauczyciele (1) Niedwono zdałem mature w tym liceum,super nauczyciele i swietna... M.Szuca Leszek Bielecki nauka jazdy (1) Świetny praktyk! Dużo mówi ale mądrze.Wiedza p.Leszka zmusza do myślenia i... kursant MOJA OPINIA (1) Uczyłam się 2 lata prywatnie u samej pani dyrektor, bardzo sympatyczna... uczennica Karpaty are in what part of world? (1) Blondies, are there any? Mavel Arain lakiernik? (1) hej wam jestem tu nowa i potrzebuje waszej pomocy :) moj narzeczony chcialby... olenka_21 hiszpański prawatnie-ma ktos kontakt?! (1) szukam pilnie jakiegos nauczyciela J.hiszpanskiego. zalezy mi na prywatnych... @monik@ Szkolenia bezpłatne (1) Czy ktoś wie czy istnieją jakieś szkolenia bezpłatne z zakresu kadr itp? Nie... Pafi dziennikarstwo PILNE (1) SZukam osób, które studiują, bądż ukończyły naukę na wydziale: podyplomowe... Małgonia kurs angielskiego dla medyków gdzie? (1) Witam, może wiecie jakie szkoły na terenie gdańska prowadzą kurs angielskiego... gryzeldka STUDIA (2) czy wie ktos moze czy papierek z ukonczenia studiow dziennych i zaocznych... Agatka help (1) Czy ktoś z 2 roku licencjatu dziennych jest w stanie udzieliń mi info kiedy... Myszała Promotorzy (2) Mam pytanie czy jest ktoś w stanie udzielić mi info jakiego promotora z... Myszała egzamin ze statystyki (1) cześć jestem na drugim roku wstih obawiam sie egzaminu ze statystyki.to... aga86 egzaminy z turystyki kwalifikowanej (4) Siemka wszystkim!!! Ma ktoś może notatki z I-go roku z historii kultury i... Izka