polecam gorąco (1) Nie ukończyłam kursu w tym ośrodku więc nie mogę się odnieść do tego punktu.... Danuta K. Rewelacja (1) Nic dodać nic ująć najlepsza szkoął tańca w trójmieście pod względem... kropek olgiusza - opinia (1) Opieka rewelacyjna.Dzieci podczas wesołyh zabaw bardzo dużo się uczą. Super... olgiusza
emen - opinia (1) Przedszkole od wrzesnia jest juz placowka niepubliczna wiec radzilabym... emen ja_godka - opinia (1) Mozna poznać naprwade fajnych ludzi. Miła atmosfera, wykładowcy też są super:) ja_godka Mam pytanie:) (2) Witam! Chciałabym się zapytać o nauczanie języków obcych na tej uczelni. Czy... Ala ZDAŁAM! :D (1) Nie wierzyłam,że uda mi się to osiągnąć za pierwszym razem , ale jednak... Alicja (wg Marcina Krasnal) Podziękowania!!! (1) Ufff, egzamin zdany;) i to tylko dzięki rewelacyjnemu instruktorowi... Natalia Tyszko Najbardziej złośliwa kursantka :-) (2) Janusz to "wredny szczurzy pyszczek”... gęba mu się jarzy od rana do... Joanna C. Monika - opinia (1) moje dziecko nie zostało przyjęte mimo, że skladalam podanie dawno temu.... Monika Super ! (1) Ogolnie moj egzamin zakonczony sukcesem . Jestem happy i dziekuje Remikowi... Zbyszek 3xTAK (1) Cóż jeszcze można dodać po tych wszystkich komentarzach, które już się... DAREK co warto studiować? (2) Mam dwa pytania: 1.Są na tej uczelni stypendia? (Jeśli tak to jakie?)... Kasia Koniec 6 klasy (1) Chodzę do tej szkoły od 4 klasy i jestem bardzo zadowolona :) Nauczyciele... olciasmile Nadin - opinia (1) Polecam ;] Nadin Sentyment... (1) Szkole Podstawowa nr 24 ukonczylem w roku 1997. Wychowawca mojej klasy byl... Marcin Gryczko Polecam wszystkim:) (1) Po kilkuletniej przerwie, wziąłem 5 godzin jazdy w Oliwce i zdałem egzamin:)... Arek 100% Profesjonalizm (1) OSK-OSKAR to na prawde profesjonalny osrodek szkolenia kierowcow. Kurs... Maciek Zajecia dla dzieci (1) Zapraszamy na zajęcia edukacyjne wszytskie zainteresowane dzieci... Świat dziecka ojoj wkońcu zdałem i juz nie dlugo bede pomykal:) :) (1) Dziekuje bardzo instruktorowi Michasiowi za rzetelna i profesjonalna nauke... Łukasz