studia - informatyka (4) planuję studia w kierunku informatyka w gdansk, na oku mam wsz.pl i... Hekko Wstępne egzaminy AKTORSKIE (1) Wstępne egzaminy AKTORSKIE Przygotowanie do egzaminów wstępnych do szkół... Garda czar par - badania;) (1) hej jestem studentką Wydziału Psychologii UW pisze prace magisterską na... cel
Pomocy!! Wolne miejsce w przedszkolu (2) Czy ktoś może wie o wolnym miejscu w którymś z gdyńskich przedszkoli? Chodzi... Aśka lingwistyka (3) Czy w trójmieście można studiować lingwistykę? Bo nie chcę wyjeżdżać do... kaaasiaaaaa Nauczę gry na gitarze akustycznej (1) Nauczę gry na gitarze akustycznej od podstaw. Blues/rock/latino. Tabulatury,... Gdynia Gdzie szukać kursu tanca? (6) Witam serdecznie:) czy ktoś mógłby mi polecić jakiś kurs tańca? Chciałabym... Justyśka ITM, czy ktoś poleca? (1) czesc,zastanawiam sie nad kursem w ITM, tworzenie stron www, ktos moze z tego... torque LEKCJE GRY NA GITARZE (1) UCZĘ GRY NA GITARZE AKUSTYCZNEJ. LEKCJE WYŁĄCZNIE U MNIE W DOMU (SŁABO U MNIE... desayuno Gitara- 14 zł za 60min (5) Nauka gry na gitarze akustycznej, elektrycznej. Mieszkam w Gdyni-obłuże ale... Jimmy Procedury i Funkcje (1) czy ktoś umiałby mi to rozpisać w prosty i logiczny sposób 1. Podaj wartości... marcin1 wolontariat w Afryce!!! (3) WOLONTARIAT W AFRYCE! Jesli lubisz podrozowac, pomagac innym lub chcesz... agatamar. Pascal zadanie z Tablicami (10) Cześć!!! Czy mógłby mi ktoś w tym pomóc??? Zadanie 1. Napisac program, ktory... maue Korepetycje- j. włoski (1) Udzielam korepetycji z j. włoskiego. Chętnych proszę o kontakt mailowy... Magda-k Gitara - lekcje (1) Udzielę lekcji na gitarce. Gram z 6 lat. Mieszkam w Oliwie. Namiary: 604 473... Mateusz Angielski - poszukuję, kogoś kto mi przypomni troszkę a nauczy jeszcze więcej :) (1) Poszukuję korepetytora z języka angielskiego najlepiej z Moreny, najlepiej... TajemnyP Kurs tańca - nauka tańca (1) Jeżeli pragniesz zaskoczyć swojego partnera lub partnerkę znajomością tańca,... Agnieszka&Tomasz Gdynia Punkt Opieki dla dziecka 2-5lat (1) witam, mam pytanie o potrzebe stworzenia w Gdyni Śródmieściu właśnie takiego... do_ba gitara!!!!!!! (2) chciałabym nauczyć się grać na gitarze klasycznej, ale nie wiem jak i gdzie?... marta86 SPRZEDAM RÓŻNE KSIĄŻKI - mój spis (1) ----SPRZEDAM KSIĄŻKI-----... aga00