egzamin z ekologii (2) Hej, czy możecie mi coś napisać na temat egzaminów z ekologii na pierwszym... Mariola Podyplomowe prawo europejskie na UG (1) Czy ktoś jeszcze wybiera się na te studia ? A moze ktoś z was już je skończył... Monia1977 dla belfrów (1) "RAZEM DLA RODZINY" to zabawa połączona z akcją edukacyjną. Postanowiliśmy... Gosia Sobczak - Zamorska
UG - rekrutacja (1) witam. zamierzam złożyć papiery na filologie polską oraz kulturoznawstwo. nie... tutaj spadł życzenia w j. francuskim (1) Mam ogromną prośbę o przetłumaczenie tego tekstu są to życzenia:Ce moment que... Madzik... Coś o j ang (1) mam pytanie: Czy ktos ma godne polecenia strony z ktorych moglbym zaczerpnac... Tartuffo szukam książki "Bankowość internetowa" (1) Witam Wszystkich! Mam problem ze znalezieniem "Bankowości internetowej"... maszto język Hiszpański (1) pozdr Czy ktos może mi polecic jakaś dobra szkołę języka hiszpanskiego w... polon MARTENSY (1) sprzedam martensy nowe czarne...klasyczne wysokie....rozmiar angielska 6 cena... martuska turystyka - gdzie studiować? (13) Gdzie w trójmieście można studiować turystykę? Czy oprócz WSTiH i AWFu w... ika poszukuję skanów kilku stron z książek studenckich ;) (2) A. Hutnikiewicz, Młoda Polska, Warszawa 2002, s. 270-271. A. Nawrot,... Hekko ...::::WARUNEK NA WSTiH :::... (5) Male forum dotyczące egzaminów warunkowych na WSTiH.. Kto ma jakiś warunek w... Nati PLANY NA DŁUGI MAJOWY WEEKEND? (1) PLANY NA DŁUGI WEEKEN??:D MACIE JAKIEŚ PLANY......JA SIĘ ZASTANAWIAM Z... martuska taniec (6) taniec. czy ktoś slyszał o nauce tańca prowadzonej przez Dorotę . bo bierze... mimin na pianinie (1) Szukam szkoły albo nauczyciela uczącego gry na pianinie w Gdyni, mam 5letnią... mimi wyjazd dzieci na wymianę (1) Witam, czy dziecko któregoś z Was uczestniczyło kiedyś w wymianie dzieci... aga 2 JAKĄ SZKOŁĘ WYBRAĆ PO GIMNAZJUM? (1) Jeżeli kończysz w tym roku gimnazjum i zastanawiasz się, jaką wybrać szkołę -... stokrotka najgorsze kierunki studiów na uczelniach niepaństwowych w trójmieście (3) Proponuje stworzyć temat w którym będziemy wpisywać najgorzej prowadzone... jelk studia na marketingu (3) Hej! Chciałabym studiować marketing! Czy możecie poradzić mi jakąś dobrą... agusia Pomoc-praca dyplomowa!!!!!! (1) Poszukuje kogos,kto napisze prace dyplomowa.Politechnika,wydzial inzynieria... natalmag