egzaminy z turystyki kwalifikowanej (4) Siemka wszystkim!!! Ma ktoś może notatki z I-go roku z historii kultury i... Izka siakieś egzaminy bardzo poprosze:) (1) widze,że nie tylko ja jestem desperatką. bardzo poprosze kogoś kto posiada... Yaga WSTIH kolokwium (2) hej.jestem studentka wstih.jutro mam kolokwium z ergonomii i bylabym bardzo... rihanna
Nauczę Gry Na Gitarze (1) Nauczę Gry Na Gitarze - dzieci i młodzież - gra z tabulatury, akordy - blues... jag Projekt BOINC - pomóż ludzkości bez wysiłku! (1) Zachęcam do ściągnięcia sobie z sieci ciekawego wygaszacza ekranu, który... Free Mind ANGIELSKI (2) nauka, konwersacje, korepetycje, przygotowanie do wyjazdow i egzaminów,... MM egzaminy ciąg dalszy (4) Witam, Poszukuje jakiś wiadomości na temat egzaminów z prawa w turystyce i... Mariola angielski dla pielegniarek ?? (1) gdzie sa takie kursy moze ktos wie ??? dama Sposób na pracę domową? (1) Czy używaliście kiedykolwiek stron takich jak np. www.pracadomowa.pl do... Tomek325 Ergonomia na WStiH w Gdańsku ??? (1) Witam !!! Potrzebuje notatki lub źródło skąd mógłbym sie uczyć na egzamin z... Bober niderlandzki (1) Poszukuję nauczyciela j. holenderskiego na terenie Gdyni. Najchętniej native... A. szkolenie (1) Podobno fajne szkolenie http://www.start-swiebodzin.freehost.pl/ Bodzio gwsh vs. ateneum (1) Tak , bardzo wszyscy sie na tym forum dobrali...na uczelniach niema... jagienka Oddam w dobre ręce rózne ksiązki (3) Sa to między innymi jeszcze ze starego typu nauczania 7 i 8 kl.Może znacie... Ola84 Szukam podręcznika ,,Ciao'' do j. włoskiego ? (1) ,,Ciao'' -Tylusińska Anna ( najlepiej podręcznik + ćwiczenia) Ola olka84 SPRZEDAM SŁOWNIK POLSKO-WŁOSKI WŁOSKO-POLSKI (1) SPRZEDAM SŁOWNIK POLSKO-WŁOSKI WŁOSKO-POLSKI - NUOVO DIZIONARIO MINIMUM -... drt Sprzedam Historię Polski ( rok. wyd. 1990) (1) Sprzedam HISTORIĘ POLSKI M. Tymowskiego, J. Kieniewicza i J. Holzera, wyd.... drt WSZYSTKO O ATENEUM,WYKŁADOWCY,EGZAMINY..ETC (1) WITAM. ROZPOCZĘLAM STUDIA NA WYDZIALE PEDAGOGIKI RESOCJALIZACYJNEJ. ZAPEWNE... Natalkia chemia (1) a ma Pani moze jakies ksiazki do chemii?? kati studium tłumaczy eu (2) czy ktoś słyszał coś o studium tłumaczy english unlimited? będe wdzięczny za... melon3000