Monika - ocena (1) Szkoła godna polecenia. Bardzo miła atmosfera , nauka jazdy bez... Monika Marta - ocena (2) Długo odwlekałam decyzję o zapisaniu się na angielski. Nigdy nie lubiłam tego... Marta Magda - ocena (2) Najlepszy żłobek w całym Trójmieście. Jako rodzic jestem spokojna, że moje... Magda
Magda M - ocena (2) Dopiero zaczynamy swoją drogę z Potem Maluszka ale od samego początku wywarł... Magda M Iga - ocena (1) Polecam z całego serca Panią Żanetę. Atmosfera na kursie jest super, bez... Iga Małgorzata - ocena (1) Placówka obejmuje bogaty wybór zajęć dodatkowych, takich jak rytmika, zajęcia... Małgorzata Michał - ocena (1) Opieka nad dzieckiem na wielki plus dziecko chętnie przychodzi do żłobka i... Michał Zadowolona mama - ocena (1) Bardzo przyjazne przedszkole, świetna i przemiła kadra, niesamowita kuchnia... Zadowolona mama Olunia - ocena (1) Tak jak bywa w nowych placówkach obawy rodziców zawsze są wielkie posyłają... Olunia Rodzice 2 dzieci - ocena (1) Jesteśmy Mega zadowoleni z MegaMocnych Borkowo, dwójką dzieci uczęszcza do... Rodzice 2 dzieci Magda - ocena (2) Polecam, korzystałam z jazd doszkalających, które pomogły mi powrócić do... Magda Aniela - ocena (1) super, zdałam odrazu ! Aniela Mama - ocena (1) Syn chodził zawsze uśmiechnięty, panie zawsze pomocne i uśmiechnięte Mama Karol - ocena (1) Program nauczania jest dostosowany do potrzeb dzieci i wspiera ich rozwój w... Karol Daniel - ocena (1) Przedszkole w Gdyni wyróżnia się indywidualnym podejściem do każdego dziecka.... Daniel Oliwia - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Delta, a przede wszystkim instruktora pana Rafała.... Oliwia Marta - ocena (1) Wspaniała prowadząca i bardzo wartościowy kurs, syn ma tylko pozytywne... Marta Maja - ocena (1) Polecam z całego serca. Razem z panem Maćkiem pokonanie strachu i stresu to... Maja Rodzic - ocena (1) Polecam z całego serca! Rodzic AsiaM - ocena (1) Super Żłobek! Moja Córka spędziła tam 1,5 roku i zawsze chętnie tam... AsiaM