Marta - ocena (1) Wspaniała prowadząca i bardzo wartościowy kurs, syn ma tylko pozytywne... Marta Maja - ocena (1) Polecam z całego serca. Razem z panem Maćkiem pokonanie strachu i stresu to... Maja Rodzic - ocena (1) Polecam z całego serca! Rodzic
AsiaM - ocena (1) Super Żłobek! Moja Córka spędziła tam 1,5 roku i zawsze chętnie tam... AsiaM Archie - ocena (1) Super! :-) Polecam! Archie Milena - ocena (1) Córeczka od razu pokochała to miejsce. Idzie tam zadowolona i uśmiechnięta... Milena Mateusz K. - ocena (1) Kurs prawa jazdy kat. B kończyłem pod opieką Pana Marka Klimczaka. Egzamin... Mateusz K. Roza R - ocena (2) Super atmosfera, instruktor i kontakt z osrodkiem. Bardzo polecam!!! Roza R Mateusz K - ocena (1) Kurs prawa jazdy kat B kończyłem pod opieką Pana Marka K. Egzamin zdałem w... Mateusz K Paweł - ocena (1) Wspaniałe Panie, które opiekują się naszymi dziećmi. Atrakcje, wydarzenia,... Paweł Marta - ocena (1) Serdecznie polecam! Instruktor pełen cierpliwości i wiedzy, którą umie bardzo... Marta Ewelina - ocena (1) Jeżeli ktoś myśli na powarznie prawku na kat B i nie chce wydać bez sensownie... Ewelina Bartosz - ocena (1) synek lubi tam chodzić, to najważniejsze Bartosz Bartek - ocena (1) Zdane za pierwszym razem. Polecam wszystkim Bartek Kinga - ocena (2) Indywidualne podejście do każdego malucha, nie tylko opieka, ale i rozwój... Kinga Ewa - ocena (2) Opieka na najwyższym poziomie,Ciocie bardzo kochane ,dzieci zadowolone bardzo... Ewa Nikola - ocena (2) Miejsce naprawdę przyjazne dzieciom, bardzo sympatyczna kadra a także... Nikola Martyna - ocena (2) Miejsce to wyróżnia się ciepłą i przyjazną atmosferą, która sprawia, że... Martyna Rodzice Natana - ocena (1) Chcemy bardzo podziękować za świetną opiekę nad naszym synem. Ciocie są... Rodzice Natana Mama - ocena (2) Port Maluszka jest miejscem ciepłym, przyjaznym, bezpiecznym oraz dbającym o... Mama