Joanna Baczyńska - ocena (1) Najlepszy żłobek w trójmieście. Joanna Baczyńska Weronika - ocena (1) Bardzo polecam, choć byłam tylko na dodatkowych godzinach jestem w stanie... Weronika Martyna - ocena (2) Najlepsza placówka w Trójmieście wraz z mężem jesteśmy zadowoleni z opieki... Martyna
Kacper Baczyński - ocena (2) Żłobek najlepszy pod słońcem. W mojej opinii marzenie każdego rodzica. Kacper Baczyński Damian - ocena (2) Port Maluszka to wyjątkowe miejsce pełne ciepła, profesjonalizmu i troski o... Damian Wioletta - ocena (1) Polecam klub malucha liliputki córka uczęszcza tam od pół roku myślałam ,że... Wioletta Rodzice Stasia - ocena (2) Bardzo polecamy port maluszka Ciocie bardzo ciepłe, nasz syn jest w... Rodzice Stasia Monika Potrykus - ocena (2) Bardzo polecamy żłobek Port maluszka Ciocie kochane nasz synek jest tam w... Monika Potrykus Zadowolonamama - ocena (2) Najlepszy żłobek w Gdyni bez dwóch zdań! Zadowolonamama Beata Popławska - ocena (2) Serdecznie polecam ,, Port Maluszka '' Moim zdaniem jest to najlepszy żłobek... Beata Popławska Daria Mich - ocena (2) Pasjonatka zarządza firmą, dzieci są zadowolone i bezpieczne po każdym dniu.... Daria Mich Michał - ocena (2) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy, bardzo konkretna i rzetelna... Michał Maksymilian - ocena (1) Bardzo polecam, szkołę GDprawko, wykłady prowadzone profesjonalnie, kontakt z... Maksymilian Olga Demukh - ocena (1) Najlepsze przedszkole. Dwójka dzieci chodziła tutaj i jestem bardzo... Olga Demukh Michał - ocena (1) Jeździłem z Arturem. Bardzo polecam. Michał Michał K. - ocena (1) Jeździłem z Arturem. Bardzo polecam. Michał K. Marta - ocena (1) Najlepsze przedszkole, jakie mogłam sobie wymarzyć dla mojego synka. Dyrekcja... Marta Olena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona w przedszkola Miłe panie, dobre jedzonko, fajne... Olena Joanna - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Pan Krzysztof jest bardzo cierpliwy i... Joanna Bella - ocena (1) fatalna szkoła słowa słowa kiedy naprawdę mieliby pomóc dziecku to tego nie... Bella