Zadowolony rodzic - ocena (1) W tej szkole miałam dwóch synów i to szczęśliwych dziękuję wszystkim... Zadowolony rodzic Vitalii - ocena (1) Najlepsza przedszkola Bardzo polecam Vitalii Mama - ocena (1) Fantastyczne miejsce ze względu na wyjątkową atmosferę, życzliwe otwarte ,... Mama
KK - ocena (1) Profesjonalne podejście, cierpliwosc, analiza tras egzaminacyjnych,... KK Grzegorz Jaworski - ocena (1) Nasz syn uczęszcza do przedszkola Szmykowo już drugi rok. Jesteśmy bardzo... Grzegorz Jaworski Ala - ocena (1) Fundacja wykonuje niezwykle wartościową pracę, wspierając rozwój młodych... Ala AnonimowyUżytkownik12 - ocena (1) Przygotowuję się do olimpiady od niedawna i jestem pozytywnie zaskoczony.... AnonimowyUżytkownik12 Emilka - opinia (2) Serdecznie polecam, Pani Alicja oraz Pan Sławek doskonale przygotowali mnie... Emilka Krzysiek - ocena (1) Można wiele się nauczyć od Delty na Zaspie, super szkolenia z jazd, polecam. Krzysiek Tata - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce, czułe i kochające ciocie, dużo rozwijających zajęć... Tata Basia - ocena (2) Od samego początku personel i placówka sprawiła na nas pozytywne wrażenie,... Basia Maks Kołodziejczyk - ocena (1) Świetna szkoła jazdy tłumaczy krok po kroku egzamin zdany za 1 razem Maks Kołodziejczyk Daniel - ocena (1) Super atmosfera! Różnorodność zabaw, elastyczne podejście do każdego dziecka.... Daniel Kasia - ocena (1) Szczerze polecam żłobek. Kochane ciocie, bardzo kontaktowe. Kameralna... Kasia AW - ocena (1) Świetna szkoła, profesjonalne podejście, uczą jeździć, a nie tylko zdać.... AW Magda - ocena (1) Dzięki Panu Zbyszkowi zdałam egzamin na prawo jazdy kategorii B. Przygotował... Magda Natasza - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, czułam się przygotowana. Kurs przebiegł... Natasza Iks - ocena (1) Super zlobek, polecam bardzo! Iks Lucyna - ocena (1) Najlepsze ciocie Lucyna Olga - ocena (1) Cudowny żłobek i bardzo miłe ta kompetentne Cioci-opiekunki . Serdecznie... Olga