Grażyna - ocena (1) Super. Naprawdę polecam Grażyna Karolina - ocena (1) Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w jakiej byłam (a byłam w 3 różnych).... Karolina Justyna - ocena (1) Zdałam za 1 razem, dobrze zostałam przygotowana oraz jest indywidualne... Justyna
Natalia - ocena (1) Zarówno kurs teoretyczny, jak i praktyczny pozwoliły mi się przygotować... Natalia Kateryna - ocena (1) Bardzo polecam, super szkoła Kateryna Natalia - ocena (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście! Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny... Natalia Łukasz Zieliński - ocena (1) Polecamy przedszkole, korzystaliśmy przez ponad 2 lata bez żadnych uwag! Łukasz Zieliński Aleksandra - ocena (1) Od wielu lat myśl o kierowaniu samochodem napawała mnie lękiem. Obawiałam się... Aleksandra Dagmara - ocena (1) Bardzo polecam szkole Autoan Dagmara Mikołaj Kozel - ocena (1) Zarówno teoretyczne jak i praktyczne przygotowania do egzaminu na... Mikołaj Kozel D. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm. D. Emilia - ocena (1) Pan Rafał to prawdziwy czarodziej! Przyszłam do Auto Lider po nieudanym... Emilia Maciek - ocena (1) Dziękuję za super przygotowanie! Naprawdę polecam, wszytsko zdane za 1!!! Maciek Nikodem - ocena (1) Polecam Delta OSK. Wykłady jak i jazdy z Panem Tomkiem, przyczyniły się do... Nikodem Anna - ocena (1) Moim zdaniem bardzo dobra szkoła, uczyli mnie różni instruktorzy - każdy ma... Anna Mama - ocena (2) Myślę że trzeba odciąć grubą kreską poprzednie lata. W 2024 r. funkcję... Mama Kinga Rogowska - ocena (1) Wspaniałe podejście do kursanta, wszystko profesjonalne. Jeździłam z wieloma... Kinga Rogowska Kinga Burna - ocena (1) Polecam osk speed z czystym sumieniem. Profesjonalni, wyrozumiali... Kinga Burna Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam pana Rafała, cierpliwy i wymagający instruktor, wszystko... Zuzanna Damian - ocena (1) Kursy BHP na stronie Kursy-Lingwista są wyjątkowo dobrze przygotowane.... Damian