Becik - ocena (1) Nie dajcie nabrać się na zachęty wzięcia udziału w bezpłatnych zajęciach... Becik Borys S. - ocena (1) Prosto zwięźle i na temat. Dobre dobranie uczenia do ucznia. Zdane wszystko... Borys S. edyta - ocena (1) Bardzo dobry żłobek edyta
Rodzic - ocena (1) Niestety, czytam te wpisy z przed lat.... i nic sie nie zmieniło. mamy takie... Rodzic Wojtek - ocena (1) Moja córka chodzi do przedszkola mondo od roku. Jesteśmy zadowoleni z jakości... Wojtek Ewa - ocena (1) Kameralne przedszkole, gdzie Panie mają bardzo dobre podejście do małych... Ewa Kasia - ocena (2) Witam Z całego serca polecam Szkołę Językową kk lingua .pani Karolina zawsze... Kasia Adam - ocena (1) A ja Wam powiem z punktu widzenia prowadzącego zajęcia dodatkowe. Mam za sobą... Adam OlaA - ocena (2) Nasza córeczka uczęszczała do żłobka Port Maluszka i byliśmy niezwykle... OlaA Piotr - ocena (1) Najlepsza szkoła szwedzkiego. Super zespół, dogodne godziny super metody... Piotr Grzegorz - ocena (1) Szczerze mówiąc już straciłem nadzieję i chciałem sobie odpuścić zrobienie... Grzegorz Patrycja - ocena (2) Miałam przyjemność uczestniczyć w lekcjach jazdy prowadzonych przez Pana... Patrycja KaDo - ocena (1) Bardzo polecam lekcje z Maćkiem! Indywidualne podejście i super atmosfera!... KaDo Tomasz - ocena (1) Szkoła językowa SVAZZ to najlepszy wybór aby nauczyć się języka szwedzkiego.... Tomasz Antek - ocena (1) Bardzo polecam GDPrawko, wykładowcy świetnie tłumaczą wszystkie zasady ruchu... Antek Mamusia - ocena (1) Cudownie i przede wszystkim bezpieczenie!!!! Mamusia Damian - ocena (2) Stanowczo nie polecam niepubliczne Przedszkole "Zielona Dolina"... Damian Iza - ocena (2) Super podejście do słuchacza W czasie tych zajęć zrobilam naprawdę duzy progres Iza BS - ocena (1) good teaching, highly recommended BS Małgorzata Ułanowska - ocena (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście. Tworzą grupy dopasowane do potrzeb firm, uczą... Małgorzata Ułanowska