Krzysztof Słota - ocena (1) Szkoła oferuje doskonałe wsparcie w nauce oraz rozwija umiejętności społeczne... Krzysztof Słota Maniek - ocena (2) Bardzo polecam wszystkim zajęcia z panią Karolina.Pełen profesjonalizm Maniek Pelo - ocena (2) Jestem pod niesamowitym wrażeniem w jaki sposób można tak szybko opanować język. Pelo
Artur - ocena (2) Chciałabym z wielką radością podziękować p.Karolinie za wkład i podejście... Artur Barbara - ocena (2) Od czasów maturalnych, a było to 30 lat wstecz, nie używałam języka... Barbara Znam i odradzam - ocena (1) Nie polecam, panie leniwe i wredne, rządzą całym przedszkolem, a dyrekcja... Znam i odradzam Em - ocena (2) Bardzo polecam każdemu. Kilka miesięcy nauki z profesjonalistami pozwoliło mi... Em Seb - ocena (2) Najlepsze co mogło mnie spotkać w kwestii mojej edukacji. Myślałem, że już... Seb Jacek B. - ocena (1) Fajna, kameralna szkoła. Jacek B. Mama - ocena (1) Polecam to miejsce. Panie prowadzą super zajęcia dydaktyczne. Jedzenie jest... Mama Gosia - ocena (2) Najlepsza szkoła, w jakiej się uczyłam. Najbardziej podoba mi się... Gosia Lydia Chatelain - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona: lekcje sa interesujace, nauczyciele maja... Lydia Chatelain Wanda - ocena (1) super szkola: profesjonalni nauczyciele i swietnie prowadzone lekcje Wanda Mikołaj - ocena (1) Pan Tomasz dobek najlepszy instruktor Mikołaj Iwo Michałowski - ocena (1) Bardzo polecam szkołę, wykłady teoretyczne prowadzone w fajny sposób, a jazdy... Iwo Michałowski DP - ocena (1) Bardzo dobra szkoła na wysokim poziomie nauczania. Na pierwszym miejscu w tej... DP Magda - ocena (2) Polecam z całego serca szkołę KK Lingua i kurs nauki języka rosyjskiego.... Magda Zadowolona mama - ocena (1) Profesjonalni i przyjaźni nauczyciele, doskonała współpraca i dobry kontakt... Zadowolona mama Agnieszka - ocena (1) Chodziłam na zajęcia Agnieszki organizowane w domu kultury w Gdańsku. Bardzo... Agnieszka Magdalena - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa z kursami szwedzkiego online :) Wspaniałe lektorki,... Magdalena