Łukasz - ocena (1) Świetna szkoła językowa, posiadająca znakomitą kadrę lektorów oraz prowadząca... Łukasz Mateusz - ocena (1) Super szkółka. Instruktorzy z powołania. Bezproblemowy kontakt. Nieważne ile... Mateusz Jacek - ocena (1) Super szkolenie Jacek
m.z - ocena (1) Świetnie przygotowana kadra szkoleniowa oraz jasny i merytoryczny przekaz... m.z Monika - ocena (1) Zostawiając Córcię z Ciociami, zawsze wiedziałam, że jest w dobrych rękach.... Monika Marta - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy - to miejsce, dzięki któremu... Marta Maciej F - ocena (1) To było wielkie szczęście dla nas i dla naszych pociech trafić do Chatki... Maciej F Maciek - ocena (1) Super przedszkole! Opieka nad dziećmi na najwyższym poziomie! Starszy syn... Maciek Kinga - ocena (1) Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Kinga mama Agnieszka - ocena (1) Moje córki do dziś wspominają przedszkole Chatka Puchatka. Wycieczki, pyszne... mama Agnieszka Antoni Brodnicki - ocena (1) Szkoła jazdy odpowiada wszystkim moim wymaganiom. Teoria interesująca i... Antoni Brodnicki Michał K. - ocena (1) Jestem uczniem szkoły Matsuri od 2,5 roku. Dzięki wspaniałym lektoratom... Michał K. Babcia - ocena (1) Przedszkole Chatka Puchatka było dla mojej wnuczki miejscem,z którego nie... Babcia Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zawsze uśmiechnięte panie, bardzo dużo zajęć poza... Iwona Weronika Krause - ocena (1) Cudowna i profesjonalna kadra, bardzo dużo interesujących i rozwijających... Weronika Krause Anna - ocena (1) Duża różnorodność zajęć dla dzieciaków, bardzo miłe i zaangażowane Panie... Anna Szymon - ocena (1) Polecam,super przedszkole, profesjonalna kadra, różnorodność zajęć. Dzieciaki... Szymon Dominika - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Pan Rafał i Pan Tomek perfekcyjnie przygotwali... Dominika Oksana Lypukha - ocena (1) Super szkoła , Polecam! Oksana Lypukha Karolina z Wejherowa - ocena (1) Pani Dyr. prowadzi firmę z sercem, pracownicy to kompetentny personel.... Karolina z Wejherowa