Oliwia - ocena (1) Szkoła stosuje nowoczesne metody nauczania, które są nie tylko skuteczne, ale... Oliwia Izabella - ocena (1) Będzie to 3 rok z La Mancha mojego dziecka. Zawsze chętnie idzie na zajecia i... Izabella Olga - ocena (1) Chatka Puchatka to wspaniała kadra oraz przestrzeń dla dzieci. Ciocie są... Olga
Agnieszka - ocena (1) Gorąco polecam. Dwójka moich dzieci chodziła do tego przedszkola i jestem... Agnieszka Marika - ocena (1) Kameralne, małe przedszkole z ogromnymi pokładami wsparcia, zrozumienia i... Marika wiktoria - ocena (1) Polecam bardzo szkółkę OSK Mateos. Chciałabym wyrazić swoją ogromną... wiktoria uczwstnik - ocena (1) super przedszkole uczwstnik Bożena - ocena (1) Miła profesjonalna obsługa. Dużo można się nauczyć. Polecam wszystkimi. Bożena Karol - ocena (1) Tylko w Matsuri potrafią odczarować orientalne języki. Miałem kilka podejść... Karol Monika - ocena (1) Fantastyczna szkoła, prowadzona przez zaangażowaną właścicielkę, która ma... Monika Uczennica - ocena (1) Bardzo wysoki poziom zajęć. Piękne wnętrze i funkcjonalne sale wykładowe.... Uczennica Daria - ocena (1) Opieka bardzo średnia. Daria Mateusz K. - ocena (2) Polecam zajęcia w Lango Master. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze,... Mateusz K. Mama - ocena (1) Nie można sobie wyobrazić lepszego miejsca dla Najmłodszych! Mama Olena - ocena (1) Najlepsza szkoła.Polecam Olena Viacheslav - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy .Zdałem za pierwszym razem. Polecam od serca jazdy z... Viacheslav M.K - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru zlobka. Synek był bardzo dobrze... M.K Mykola Dymchenko - ocena (1) Miałem jazdy z Januszem Piotrowskim. Zawsze był cierpliwy, spokojny i... Mykola Dymchenko Renata - ocena (1) Wspaniałe kameralne przedszkole pełne empatii i rodzinnej atmosfery. Nasza... Renata Nikodem - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Dobry wybór. Super przygotowanie do... Nikodem