Samantha - ocena (1) W tym Roku zaczełam przygode z masażem i wybranie Anatomic - centrum... Samantha Judyta - ocena (1) Dobra atmosfera, wykwalifikowana kadra, duże sale dla dzieci Judyta Hania - ocena (1) Dużo przestrzeni, super kadra, przyjemna atmosfera Hania
Basia - ocena (1) Super przedszkole Basia Joanna - ocena (1) Wspaniałe przedszkole, super kadra. Miła atmosfera. Joanna Zosia - ocena (1) Nowoczesne, zadbane, bezpieczne, super kadra i atmosfera Zosia Basia - ocena (1) Super miejsce :) Basia Gossia - ocena (1) Przyjazne miła kadra nowoczesne Gossia M Rinc-Wiśniewska - ocena (1) Polecam. Najlepszy OSK. Pan Janusz- instruktor z wieloletnim doświadczeniem... M Rinc-Wiśniewska Maja - ocena (2) Wspaniali ludzie, zdawałam kursy na kategorię A1 oraz B. A1 z Jurkiem było... Maja Agnes - ocena (1) Przyjazne przedszkole, miła kadra. Agnes Milena W - ocena (1) Atmosfera bardzo miła, a instruktorzy profesjonalni i wyrozumiali. Dzięki... Milena W Zuzanna - ocena (1) Pan Tomasz jest super instruktorem, od samego początku z wielką chęcią chodzi... Zuzanna Wiktoria - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam tę szkółkę jazdy! Instruktorzy są nie tylko... Wiktoria e - ocena (2) Bardzo polecamtą szkołę jazdy. Kurs świetnie przygotował mnie do zdania... e Rodzic 1.5 latki - ocena (2) W tym roku zostałam częścią mojego kotka jako mama uczęszczającej tam 1.5... Rodzic 1.5 latki Aliaksandr - ocena (1) Bardzo dziękujemy za Waszą ciężką pracę i stałą opiekę nad naszą córką. Aliaksandr Margarita - ocena (1) Gorąco polecam przedszkole Eureka. Chodziła córka do przedszkola tylko pół... Margarita Lukas - ocena (1) Szczerze polecam uczelnię. Studiowanie tam wspominam z sentymentem. Lukas Anna Dąbrowska - ocena (2) Port Maluszka to miejsce, gdzie Nasz Synek został przywitany od samego... Anna Dąbrowska