e - ocena (2) Bardzo polecamtą szkołę jazdy. Kurs świetnie przygotował mnie do zdania... e Rodzic 1.5 latki - ocena (2) W tym roku zostałam częścią mojego kotka jako mama uczęszczającej tam 1.5... Rodzic 1.5 latki Aliaksandr - ocena (1) Bardzo dziękujemy za Waszą ciężką pracę i stałą opiekę nad naszą córką. Aliaksandr
Margarita - ocena (1) Gorąco polecam przedszkole Eureka. Chodziła córka do przedszkola tylko pół... Margarita Lukas - ocena (1) Szczerze polecam uczelnię. Studiowanie tam wspominam z sentymentem. Lukas Anna Dąbrowska - ocena (2) Port Maluszka to miejsce, gdzie Nasz Synek został przywitany od samego... Anna Dąbrowska Natalia Kasprzak - ocena (1) Serdecznie polecam to przedszkole. Dwójka moich dzieci uczęszcza do różnych... Natalia Kasprzak Adam - ocena (2) Miałem przyjemność mieć jazdy z Panią Basią i byłem zachwycony. Bardzo... Adam Weronika - ocena (1) Bardzo polecam szkołę delta :) Bezproblemowe załatwianie wszystkich... Weronika Katarzyna Kuklińska - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta. Instruktor Bartek bardzo pomocny,... Katarzyna Kuklińska Marta - ocena (2) Jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni, a nasza mała lubiła tam chodzić i... Marta Michał - ocena (1) Egzamin na kat A. Zdany za pierwszym podejściem. Instruktor super, motocykle... Michał Viktoriia - ocena (1) Pan Bolesław - najlepszy, przymily instruktor. Wszystko dokładnie wyjaśniał.... Viktoriia Halina Żytko - ocena (1) Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy! Egzamin na kat.D zdałam za pierwszym... Halina Żytko Ania - ocena (1) Serdecznie każdemu polecam Akademie Prawa Jazdy. Najlepszy wybór. Super... Ania Bartek - ocena (1) Super, polecam ! Miło, sympatycznie i profesjonalnie. Nauka pod okiem pana... Bartek Mama - ocena (1) Dzieci niestety często w grupach łączonych, Panie wówczas rozmawiają ze soba... Mama Michał - ocena (1) Super szkółka, polecam Michał Beata - ocena (1) Polecam serdecznie! Dzieci zaopiekowane, super zajęcia dodatkowe, Pani... Beata Tata zadowolonej córki - ocena (1) Super przedszkole z super kadrą, dużo ciekawych zajęć oraz dużo fajnych... Tata zadowolonej córki