Tom - ocena (1) Porównując z przedszkolem, w którym mamy starsze dziecko to niebo, a ziemia.... Tom Magda - ocena (1) Fantastyczne, dobrze zorganizowane przedszkole. Panie nauczycielki są... Magda Kinga - ocena (1) Zdecydowanie polecam lekcje z Panią Weroniką! Pełen profesjonalizm,... Kinga
Klaudia - ocena (2) Szczerze polecam szkole językowa Maryland. Córka zrobiła duże postępy, grupy... Klaudia Paweł - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam, świetna atmosfera i przede wszystkim kompetentna... Paweł Emilia - ocena (1) Swietna szkola, zarowno pod wzgledem metod nauczania jak i warunkow.... Emilia Piotr - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta! Oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Teoria w... Piotr Marta Rozwadowska - ocena (1) Wzięłam w szkole dodatkowe jazdy, które bardzo mi pomogły Marta Rozwadowska Nieznany - ocena (1) Pamiętam, że na początku czułem się nieco nerwowo, ale instruktora Katarzyna,... Nieznany Tobiasz - ocena (1) Nauczyciele i opiekunowie w przedszkolu są nie tylko wysoko wykwalifikowani,... Tobiasz Maksymilian - ocena (1) Szkoła jest dobrze wyposażona w nowoczesne środki dydaktyczne, co umożliwia... Maksymilian Elwira - ocena (1) Nauczyciele w "Lingwiście" są dobrze wykwalifikowani i zaangażowani, co... Elwira Edyta - ocena (1) to placówka, która zapewnia swoim uczniom wszechstronne wykształcenie, rozwój... Edyta Marcin - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w 3city, Maciej najlepszy instruktor, potrafi na... Marcin Ela - ocena (1) Mogę polecić z całego serca. Bardzo profesjonalna szkoła, nauczyciele... Ela Adam - ocena (1) Bardzo rzetelna i godny polecenia OSK gdyż w niecały miesiąc można odbyć kurs... Adam Monika - ocena (1) Cudowni, profesjonalni lektorzy, indywidualne podejście. Polecam Monika Weronika Kuper - ocena (1) Gorąco polecam Organizacja na bardzo dobrym poziomie, indywidualne... Weronika Kuper AZ - ocena (2) Bardzo polecam. AZ Chris - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście i miła atmosfera. Poleca Chris