A. G - ocena (2) Jestem zadowolona, szkoła skutecznie uczy języka. Polecam A. G Bartek - ocena (1) Pani Asia najlepsza instruktorka w całej Polsce. Przyjemna atmosfera i... Bartek Ola - ocena (1) Szczerze polecam! Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy powrót do tematu... Ola
Bernadeta - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Wykwalifikowana kadra pedagogiczna zapewnia wysoki... Bernadeta Marta - ocena (1) Bardzo polecam! Bardzo miła obsługa oraz instruktorzy! Marta Ania - ocena (1) Kameralne przedszkole z rodzinną atmosferą i zaangażowaną kadrą tworzą... Ania Paweł Jot - ocena (2) Potwierdzam pozytywne opinie przedmówców na temat OSK Morena - jeżeli cenicie... Paweł Jot Rafał Piotrowski - ocena (1) Cóż by tu napisać...dopiero zaczynam porządnie swoją przygodę z dronami. Kurs... Rafał Piotrowski Ania - ocena (2) Polecam z całego serca!!! Ania jagodapiszczatowska@gmail.com - ocena (1) wszystko super, milo jagodapiszczatowska@gmail.com Weronika - ocena (1) Najlepsza szkoła, w jakiej miałam okazję uczyć się języka. Świetni... Weronika Aleksandra - ocena (2) Zajęcia z Panią Karoliną są na bardzo wysokim poziomie i dają poczucie... Aleksandra Anastasiya - ocena (1) Z entuzjazmem i wdzięcznością piszę tę opinię o wyjątkowych kursach jazdy,... Anastasiya B - ocena (3) Moje dziecko chodzi do Mondo prawie od samego początku istnienia przedszkola.... B Julia - ocena (1) Placówka jest dobrze wyposażona i zapewnia dzieciom bezpieczne warunki do... Julia Agnieszka - ocena (1) To instytucja, która zapewnia wysokiej jakości edukację w przyjaznym i... Agnieszka Agnieszka Zdrojewska - ocena (1) Pani Eliza to profesjonalistka w każdym calu. Niesamowita wiedza, empatia i... Agnieszka Zdrojewska Marcin Godzina - ocena (1) Wszyscy polecali mi MotoLigę i nie mylili się. Szymon podchodzi z pasją i... Marcin Godzina Oleksandra - ocena (1) Najlepsza szkółka a szczególnie instruktor Patryk Michna Zdałam egzamin za... Oleksandra Eliza - ocena (1) Rewelacyjne szkolenie! Mimo wakacyjnego luzu to aż chciało się ćwiczyć na... Eliza