Dorota - ocena (1) Ja zdałam swoje prawo jazdy już czternaście lat temu,jako czterdziestolatka... Dorota Maja - ocena (1) Zakończyliśmy właśnie przygodę w Zdrowym Smyku. Synek chodził dwa lata . Mogę... Maja Maja - ocena (1) Do Akademii Prawa Jazdy trafiłam z polecenia. Po skończonym kursie i zdanym... Maja
Natalia Grykin - ocena (1) Pani Magda o wszystko zadbała, pomagała ze wszystkimi dokumentami, dawała... Natalia Grykin Martyna - ocena (2) Pani Ala to najlepsza instruktorka (Pan Adrian też super). Konkretna, nie... Martyna Igor - ocena (2) Serdecznie polecam szkółkę prawa jazdy Al-Car OSK. Profesjonalne... Igor Iza - ocena (1) Z całego serca polecam!!! Lepszej instruktor niż Pani Asia wybrać nie mogłam.... Iza Mama - ocena (1) Zaangażowane Panie nauczycielki, dużo ciekawych zajęć dla dzieci. Dzieci są... Mama Jan - ocena (1) Wszystko super, lekcje dużo dają, wszystko zdane za pierwszym razem Jan Mikołaj - ocena (1) Pan Tadeusz świetnie przygotował mnie do egzaminu i zdałem za 1 razem... Mikołaj Małgosia - ocena (1) Moja córka powoli kończy przedszkole Teddy the Bear, do którego chodziła... Małgosia Ola - ocena (1) Super szkoła ! Mili lektorzy :) Profesjonalne podejście :) Ola Kasia - ocena (2) Brak słów. Przedszkole nie powinno wogole istnieć . Bzdury opisane w... Kasia Ana - ocena (1) Super, najlepsze szkolenie z pierwszej pomocy na jakim byłam. Ana Bartek - ocena (1) W placówce panuje przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce i rozwojowi... Bartek Agata - ocena (1) Po kursie na kategorię B w Akademii Prawa Jazdy zdałam za pierwszym razem... Agata Łukasz - ocena (2) Dobrze zorganizowana i prowadzona placówka. Bardzo miła i profesjonalna... Łukasz Maja - ocena (1) Super szkoła, lektorzy są przemili a ich praca nie idzie na marne! Ciekawe i... Maja Julia Olearczyk - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Mateos i dziękuję Panu Maciejowi. To instruktor,... Julia Olearczyk tajemnicza - ocena (1) Najgorsza szkola pod słoncem .kadra szkola bez powołania nie radząca sobie z... tajemnicza