Apolonia - ocena (1) Moje doświadczenie w szkółce jazdy OSK Delta jest niezwykle pozytywne,... Apolonia Tetiana Bilanenko - ocena (1) Chciałabym podziękować wszystkim!!! Bardzo dobra szkołą jazdy!!!Miła obsługa,... Tetiana Bilanenko Karolina - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam naukę jazdy w osk hercules.wiedza przekazana w... Karolina
Karolina B. - ocena (1) Matura zdana w większości na 100% . Przygotowanie bardzo dobre ,super kadra... Karolina B. Weronika - ocena (1) Bardzo polecam tą szkołę. Miałam jazdy w innej szkole i przyszłam na... Weronika lolo - ocena (1) bardzo polecam! super instruktor p.Zbyszek lolo Marta D - ocena (1) Bardzo polecam, szczególnie instruktora - Michał Krawiec. Jazdy przebiegały z... Marta D Izabela - ocena (2) Polecam tą szkołę panie w sekretariacie super ogólnie i nauczanie bardzo... Izabela Agnieszka - ocena (1) Wszystko wspaniale! Najlepszy instruktor to Michał Ciepliński polecam w 100%!... Agnieszka uczennica - ocena (1) Świetna szkoła, z bardzo przyjazną atmosferą i bogatą ofertą dla uczniów.... uczennica Absolwent z psychiatryka sp24 w Gdańsku - ocena (1) Bardzo źle wspominam tą szkołę. Totalna olewka nauczycieli, dużo hałasu na... Absolwent z psychiatryka sp24 w Grzegorz - ocena (1) Dzień dobry czy witam , ale czytając poprzednie opinie to nie jest już w... Grzegorz Klaudia - ocena (1) Wszystko super! Jazdy odbywałam z Michałem Cieplińskim. Wszystkie zasady... Klaudia Oliwia - ocena (2) Polecam z całego serca. Zdane za pierwszym razem!! Oliwia Marta - ocena (4) Super, super, super, polecam! Marta Ludka - ocena (1) Edukacja w tym miejscu nie tylko spełniła moje oczekiwania, ale również... Ludka Kaszka - ocena (1) Przedszkole "Lingwista" wyróżnia się wysoko wykwalifikowaną kadrą... Kaszka Słabek - ocena (1) Szkoła ta nie tylko oferuje wysokiej jakości edukację, ale także stawia duży... Słabek Adam - ocena (1) W "Lingwista" doceniam przede wszystkim indywidualne podejście do każdego... Adam Danuta Wilczewska - ocena (1) Szkoła jest rewelacyjna , syn chodzi do Technikum . Pani Dyrektor cudowna jak... Danuta Wilczewska