Agata - ocena (1) Jestem zachwycona! Korepetycje na najwyższym poziomie. Chciałam po czasie... Agata Rafal - ocena (2) Nie polecam, punkt poniżej krytyki Rafal Tata - ocena (2) Kameralne miejsce z rodzinna atmosfera. Swietne warunki lokalowe, duza... Tata
Zuzanna - ocena (1) Firma godna polecenia! Jeździłam z instruktorem Arturem. Wszystko tlumaczył... Zuzanna Maja - ocena (1) Najlepszy kurs przygotowujący do matury z matematyki. Polecam wszystkim,... Maja Adam - ocena (1) Pani Agnieszka posiada bardzo duza wiedze z jezyka niemieckiego i... Adam Ania - ocena (1) Bardzo polecam!!! Zajęcią są bardzo interesujące, pani Agnieszka dba o to,... Ania Wanessa - ocena (1) Polecam robdobis Rumia, a w szczególności Pana Tadeusza, dzięki któremu... Wanessa Ola - ocena (1) super kurs polecam Matura zdana :-) Ola Tomek - ocena (1) Polecam gorąco Ośrodek Szkoleniowy Zbyszek zdane prawo jazdy kat.B bez stresu... Tomek Tetiana Potapova - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Instruktor jest mega miły i pomocny. Pozdrawiam Łukasza... Tetiana Potapova zofia - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić szkołę jazdy OSK Mateos i Pana Maćka jako... zofia Daria - ocena (1) Świetna szkoła, szczególnie polecam instruktorkę Żanetę - super uczy, dzięki... Daria Oliwia - ocena (1) Poziom bardzo zadowalający :) ja sie ciesze, że wybralam tą uczelnie.... Oliwia Joanna - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z placówki 4 Kids. Nasze dziecko uczęszcza do tego... Joanna Krzysztof - ocena (1) Świetne miejsce, miłe opiekunki, różne wydarzenia i zabawy. Syn bardzo lubi... Krzysztof M.P. - ocena (2) Nestety poziom edukacji w szkole spada. Starsza córka chodziła lata temu,... M.P. Monia - ocena (1) Jestem absolwentką pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej - studia... Monia Kasjan - ocena (1) Jestem zadowolony z kursu w OSK Morena. E-learning, który zaoferowali, bardzo... Kasjan Jakub - ocena (2) To naprawde superowa szkoła w Gdyni. Dzieki niej udało się zdać prawko za... Jakub