S - ocena (1) Tematycznie udekorowana szkoła. Mili, wyrozumiali i dbający o uczniów... S Yevhenii - ocena (2) Wszystko zdałem za pierwszym razem po kursie. Super instruktorzy, dziękuję za... Yevhenii MN - ocena (2) Polecam, jeśli szukasz miejsca dla Dziecka, gdzie panuje domowa atmosfera,... MN
Olga - ocena (2) Z całego serca polecam naukę w tej szkole. Na zajęcia uczęszczałam regularnie... Olga Anna - ocena (1) Odpowiada mi sposób prowadzenia zajęć! Anna Wiktoria - ocena (1) Szczerze polecam, żeby zapisać się na kurs akurat do osk delta. każde jazdy... Wiktoria Michał Litwa - ocena (1) Świetna szkoła językowa. Zajęcia prowadzą pasjonaci języków z dużym... Michał Litwa Marcin - ocena (1) Chodzę na język japoński do Pana Seweryna. Prowadzący jest osobą kompetentną,... Marcin Anka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, uczelnia pozwala rozwinąc skrzydła i zdobyć... Anka Rodzice - ocena (3) Fajna lokalizacja, ładny ogród, dzieci świetnie się bawią - bo dzieci zawsze... Rodzice Katarzyna - ocena (1) Syn uczęszcza do żłobka Magiczny Zakątek, a ja nie wyobrażam sobie lepszej... Katarzyna Michał - ocena (1) Wszystko idealnie, prawko zdane za pierwszym razem. Serdecznie polecam... Michał weronika - ocena (1) egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany bezbłędnie, wartościowe wykłady... weronika Em - ocena (1) Niestety, ale po ostatnim zwolnieniu kolejnej Pani i bardzo mało... Em klient - ocena (1) Nie polecam tego ośrodka. Jakość obsługi klienta jest niska, zauważalny jest... klient Marcin - ocena (1) Wysokie oceny, które znalazłem w internecie i sporo polecających akurat tę... Marcin Ania - ocena (1) Moja córka uczęszczała najpierw do żłobka a teraz do przedszkola. Placówka... Ania Mama - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, posyłam już drugie dziecko. Polecam Mama Tata - ocena (1) Miejsce przyjazne dzieciom. Polecam Tata Agata - ocena (1) Jestem zachwycona! Korepetycje na najwyższym poziomie. Chciałam po czasie... Agata