Marta - ocena (1) Przedszkole "Przygoda" to wymarzone miejsce dla dzieci i pracowników. Jako... Marta Agata - ocena (1) Cudowne miejsce dla każdego dziecka. Wspaniała, zaangażowana kadra. To, co w... Agata Janek B - ocena (1) Egzamin praktyczny zdany na luzie i bez strachu. Teoria robiona w domu... Janek B
Maja - ocena (1) Obsługa biura bardzo sympatyczna i pomocna. Cena konkurencyjna. Zajęcia... Maja Katarina - ocena (1) Pan Seweryn super tłumaczy japoński, a Pani Linda jest przemiła! Nauka jest... Katarina Filip - ocena (1) egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem, serdecznie polecam... Filip Asia - ocena (1) Poza japońskim, mieliśmy również zajęcia z kaligrafii, i nie powiem - jest to... Asia Grzesiek - ocena (1) Bardzo miła atmosfera na jazdach, czuć że instruktor jest dla Ciebie, a nie... Grzesiek Jacek - ocena (1) Kategoria A Byłem totalnym amatorem, ale instruktor Piotr sprawił, że choć... Jacek Bartek - ocena (1) Nauka języka odbywa się w przyjaznej atmoswerze - gramatyka, słówka, pisanie,... Bartek Dawid - ocena (1) Pan Seweryn ma niesamowitą wiedzę o języku japońskim i kulturze japonii. Z... Dawid Agata - ocena (1) Super szkoła, poza zwykłą nauką dużo ciekawych urozmaiceń - kaligrafia,... Agata Ola - ocena (1) Nauczyciele są niesamowici. Przyjemna atmosfera w czasie zajęć i wspaniale... Ola Mama - ocena (1) najlepsze przedszkole! Panie pracujące w całej placówce są wspaniałe. i... Mama Ania - ocena (1) Bardzo pozytywnie wspominam zajęcia w szkole Matsuri. Zero nudy, mnóstwo... Ania Mama przedszkolaków - ocena (2) Cudowne przedszkole, dzieci spędzają dużo czasu na dworze, różnorodne, domowe... Mama przedszkolaków Zuzanna Bach - ocena (2) Bardzo polecam , jeździłam z p. Tadeuszem bardzo szybko i dobrze mnie nauczył... Zuzanna Bach Patrycja Okła - ocena (2) Polecam ogromnie, wspaniałe podejście do dzieci i młodzieży, otwartość,... Patrycja Okła Joanna - ocena (2) Polecam absolutnie każdemu, kto szuka dla swojego dziecka miejsca pełnego... Joanna Ania - ocena (2) Nareszcie osoba, która jest powołana dla dzieci, tworzy swoją przestrzeń.... Ania