Julia Łaszkiewicz - ocena (2) Zaangażowana, profesjonalna, kreatywnie szczęśliwa Magdalena Grzonka -... Julia Łaszkiewicz Aleksandra Szarejko - ocena (1) Bardzo polecam :) Aleksandra Szarejko Magda - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę Akademia Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora... Magda
Łukasz - ocena (2) Bardzo polecam! Ośrodek szkolenia prowadzą osoby z pasją do zawodu,... Łukasz Wojciech - ocena (2) Polecam firmę. Pozytywna współpraca zarówno z nauczycielem jak i firmą ws.... Wojciech Rodzic - ocena (1) Przedszkole "Soul&flowto wspaniałe miejsce dla dzieci, wyróżniające się... Rodzic Matylda - ocena (1) Miejsce tworzone z Miłością Matylda Adrian - ocena (1) Cała szkółka Autoan jak najbardziej na plus bardzo polecam Panią Asię i pana... Adrian Matka dzieci bez spektrum - zwykłych, żywych dzieci - ocena (1) Nie wiedziałam, że w prywatnej placówce też może być normalnie i po ludzku,... Matka dzieci bez spektrum - zwyk Anonim - ocena (1) Świetna atmosfera i cudowni lektorzy! Pani Linda potrafi zarazić dobrą... Anonim Zuzanna - ocena (1) Szczerze polecam, mnóstwo materiałów dydaktycznych, nauczyciele bardzo... Zuzanna Monika - ocena (1) Polecam to przedszkole. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem poziomu. Monika Klaudia - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Toria świetnie wytłumaczona konkretnie i jasno. Dzięki... Klaudia Ania - ocena (1) Dobra atmosfera, kadra nauczycielska życzliwa i otwarta. Dobry poziom nauczania. Ania Anja Ch. - ocena (1) Polecam według mnie najlepsza szkoła językowa w Trójmieście, profesjonalni... Anja Ch. Alicja - ocena (1) Bardzo polecam! Miałam przyjemność chodzić na jezyk angielski do Seweryna.... Alicja Hubert - ocena (1) Bardzo polecam pana Mariusza, idealnie przygotowal do egzaminu! Hubert Mamaa - ocena (1) Polecam bardzo dla wymagających Rodziców - świetna opieka Mamaa Zosia - ocena (1) Córeczka chodzi od jakiegoś czasu - miejsce jest bardzo przyjazne dla... Zosia mama czterolatka - ocena (2) Jesteśmy po prawie roku uczęszczania do przedszkola i myślę, że lepiej trafić... mama czterolatka