Vincent - ocena (1) Zdane wszystko z pierwszej próby! Pan Krzysztof Chejmanowski stara się aby... Vincent Konrad - ocena (1) polecam te szkołe wykłady na najwyższym poziomie a jako instruktora polecam... Konrad Mariusz Jurkiewicz - ocena (1) Szkoła jazdy oceniam na 6.0 . Kadra od Pani Grażyny załatwienie dokumentów... Mariusz Jurkiewicz
Malina - ocena (1) Najpierw plusy: Szkoła o bardzo wysokim poziomie kształcenia języka... Malina Agata - ocena (1) Dziękuję Panu Rafałowi za bardzo profesjonalne podejście i ogromną... Agata Alicja - ocena (1) Polecam z całego serca instruktora Michała Cieplińskiego. Świetnie tłumaczy... Alicja Natalia Balicka - ocena (1) Bardzo polecenia szkole jazdy oraz instruktora pana Tadeusza Natalia Balicka Maks - ocena (1) Serdecznie polecam, miła atmosfera, bez stresu wytłumaczone i przećwiczone... Maks Kasia - ocena (2) Do szkoły uczęszczałam przez 1,5 roku. Na początku byłam bardzo zadowolona... Kasia Yana Zaitseva - ocena (1) Zdałam prawko za pierwszym razem dzięki najlepszej Pani instruktor Wioleta... Yana Zaitseva Nel Klonowska - ocena (1) Super szkolenie, dużo się nauczyłam, dużo praktyki :) Nel Klonowska Mama Basi - ocena (1) córeczka uczęszcza do placówki od roku i jestemy bardzo zadowoleni z opieki.... Mama Basi Łukasz - ocena (1) Wspaniali nauczyciele z misją i rewelacyjnym podejściem do dzieci, które... Łukasz Andrzej - ocena (1) Polecam szkołę nauki jazdy Autoan.Bardzo spodobały mi się zajęcia oraz jazdy. Andrzej M - ocena (1) Szkoła w której panuje władza autorytarna pani Dyrektor. Nie oczekuj, nie... M Halina:) - ocena (1) Dziękuję Panu Wojtku za zorganizowanie tych szkoleń! Oddzielnie dziękuję... Halina:) Magdalena D - ocena (1) Przedszkole to jest naszym ukochanym miejscem, do którego wracamy... Magdalena D Artur - ocena (1) Jednym z powodów, dla których wybrałem WSAiB, jest duży nacisk na praktyczne... Artur Madka - ocena (1) Nie polecam. Mocną stroną szkoły jest kilku nauczycieli: Marek Strzelczyk,... Madka Maciej - ocena (1) Ostatnio miałem okazję ukończyć kurs prawa jazdy w szkole alpina i muszę... Maciej