Tata - ocena (1) Świetne miejsce! Dziecko nie tylko nabywa nowych umiejętności, ale też super... Tata Mama - ocena (1) Kameralne i bardzo przyjazne miejsce dla dzieci. Zarówno dyrekcja jak reszta... Mama Magdalena - ocena (1) Kurs języka angielskiego, w którym brałam udział, okazał się niezwykle... Magdalena
Mateusz - ocena (1) Wziąłem udział w kursie Mindfulness metodą MBSR, który prowadziła Violetta.... Mateusz Kornelia - ocena (2) Świetna szkoła! Super atmosfera, fajni nauczyciele, wiele eventów jak... Kornelia Marzena - ocena (1) Na plus :) fajnie się tutaj studiuje, przyjemna atmosfera, doświadczona kadra... Marzena Tobiasz - ocena (2) W szkółce robiłem kurs na kat.B pani w biurze bardzo miła i pomocna, w... Tobiasz dawid - ocena (1) bardzo przyjazna atmosfera dawid Ilona - ocena (1) Moje wrażenia związane z tą uczelnią są bardzo dobre! Swietny poziom kształcenia Ilona Małgorzata - ocena (1) Super szkoła! Cudowna atmosfera, nauczyciele z Hiszpanii i innych krajów... Małgorzata Ania - ocena (1) Bardzo chciałabym podziękować panu Henrykowi mojemu instruktorowi złoty... Ania hahaz - ocena (2) kat. B wszystko świetnie zdane wszystko super, swietni instruktorzy hahaz Jaśmina - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy. Bardzo polecam, przemiła pani w recepcji a instruktor... Jaśmina Agata - ocena (1) Podoba mi się, jest naprawde ok, bardzo dobra atmosfera do nauki Agata Paweł - ocena (2) Polecam! Super miejsce dla dzieci. Super kadra. Super terapie i dużo ich. Mój... Paweł Bartek - ocena (1) Z wielką przyjemnością chciałbym podzielić się moją opinią na temat... Bartek Kasia - ocena (1) super przedszkole. Integracja na najwyższym poziomie. Moje dziecko z... Kasia Anna - ocena (1) Szkoła, która uczy i rozwija mocne strony uczniów. Języki obce na najwyższym... Anna maciej s - ocena (2) Oto moja historia. Mam 34 lata, w wieku 20 lat powiedziałem, że nigdy nie... maciej s Grzegorz Sońta - opinia (3) Przedszkole Fregata okazało się najlepszym wyborem dla naszego syna. To... Grzegorz Sońta