Marta S. - Międzynarodowa firma Jachtowa. - ocena (2) Najlepsza Szkoła języka angielskiego! Jestem zachwycona nauką oraz atmosferą... Marta S. - Międzynarodowa firma Barbara - ocena (1) Jesli o mnie chodzi, to jestem bardzo zadowolona, spory wybór kierunków :) Barbara Basia - ocena (1) Atmosfera super, zajęcia bardzo ciekawe, jestem zadowolona! Basia
Tati - ocena (1) Najlepsza Uczelnia na Pomorzu. Ukończyłam Ist i kontynuuję naukę na IIst.... Tati Piotr Witczak - ocena (1) Serdecznie polecam szkółkę, zdane za pierwszym razem praktyka zaliczona... Piotr Witczak Mama - ocena (1) Większość ocen z tego co widzę przestarzała. Oczywiście mogłabym się pod... Mama Kris - ocena (1) W przedszkolu kameralny klimat, dobra atmosfera, ale za mało śpiewu, tańca,... Kris Michał - ocena (1) Polecamy to przedszkole. Jest to miejsce gdzie dzieci są zaopiekowane a nie... Michał Natalia - ocena (1) Tygryskowa Kraina to prawdziwa perełka wśród przedszkoli, wyróżniająca się na... Natalia beata - ocena (1) Gorąco polecam przedszkole, fachowa kadra z serem do dzieci, wiele atrakcji... beata Lucyna - ocena (1) Polecam bardzo wszystkim, którzy chcą zrobić dla siebie coś dobrego. Cieszę... Lucyna Monika - ocena (1) Świetne przedszkole, z rodzinną atmosferą. Mój synek nie chce wychodzić z... Monika Stefania - ocena (2) Z całego serca polecam Stefania Zuzanna Malinowska - ocena (2) Bardzo polecam szkółkę. Instruktor Krzysztof Chejmanowski to najbardziej... Zuzanna Malinowska Klaudia Z. - ocena (2) Gdańska Szkoła Wyższa oferuje solidne wykształcenie, które przygotowuje... Klaudia Z. Kuba Ozimek - ocena (1) Super wrażenia, dobrze że tutaj trafiłem. Doskonałe przygotowanie pod egzamin Kuba Ozimek Michał - opinia (5) Nieprzyjazne dzieciom z problemami miejsce i dyrektorka z poprzeďniej epoki. Michał Karolina - ocena (2) Pan Dariusz zero cierpliwości i zero podejścia, ciągłe krzyki i doprowadzanie... Karolina Przemek - ocena (1) Super festyn woow Przemek Paweł - ocena (3) Polecam kurs B+E w Elka School! Bezproblemowy kontakt, elastyczne terminy... Paweł