Dorota 45+ - ocena (2) Wybrałam szkółkę po przeczytaniu opinii. I nie żałuję. Godna polecenia!!! Oba... Dorota 45+ Marharyta - ocena (1) Чудовий інструктор Лукаш! Відняла 0,2 за жіночку що приймала плату, але... Marharyta Ewa - ocena (1) Szkola która wspiera rozwój ucznia, traktuje dziecko z szacunkiem, rozwija. W... Ewa
Bożena - ocena (1) Gorąco polecam Naukę Jazdy Zbyszek jeśli chcecie zdobyć prawo jazdy i dobrze... Bożena Mama - ocena (1) Niezdecydowanym bardzo polecam Liceum Praktyczne. Córka, po tylu latach... Mama Tomasz - ocena (1) Polecam bardzo miła obsługa klienta pani Agnieszka super kobieta i... Tomasz Karolina - ocena (1) Polecam z całego serca️Instruktor Krzysztof Chejmanowski profesjonalizm i... Karolina Jan Gołubowski - ocena (1) Egzamin zdany na spokojnie wszystko profesjonalnie i dobrze prowadzone. Jan Gołubowski Maja Kosińska - ocena (1) Szkoła - odtrutka na toksyczny wyścig szczurów dla zestresowanej młodzieży.... Maja Kosińska Karolina - ocena (1) Uczelnia jak dla mnie ok, milo sie tutaj studiuje Karolina Katarzyna - ocena (1) Moim zdaniem szkoła naprawdę super! Swietne podejscie wykladowców Katarzyna Joanna - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, wszyscy zawsze są tam bardzo mili. Gorąco polecam... Joanna Szymon - ocena (1) Szkoła to niestety nieśmieszny żart, jedyna pozytywna rzecz jaką tam... Szymon Emilka - ocena (1) Z przyjemnością wystawiam opinię dla Pani Basi, która jest nie tylko... Emilka Emilka - ocena (1) Z przyjemnością wystawiam opinię dla Pani Basi, która jest nie tylko... Emilka Alina - ocena (1) Naukę jazdy pobierałam u instruktorki Katarzyny Roman-Gańczak. Bardzo... Alina Magda - ocena (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, uczyłam się od września 2023 do maja 2024. Zdałam... Magda Aleksandra - ocena (1) Jak dla mnie super!! bardzo przyjazne nastawienie do studentów Aleksandra OjciecUcznia - ocena (1) Zdecydowanie wyjątkowe miejsce - kameralne, przyjazne i otwarte na ludzi.... OjciecUcznia Adaśko - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem do TomDrive ! KAT. A zdana za 1x !... Adaśko