Zofia - ocena (1) Uczęszczałam do szkoły językowej Matsuri w latach licealnych i podstawówki.... Zofia Tymon - ocena (1) Uczęszczam od 9-ciu lat i bardzo polecam. Tymon Szymon B - ocena (1) Super szkółka , dobra organizacja, duża dostępność instruktorów. Osobiście... Szymon B
Anna Kłosowska - ocena (1) Absolutnie wspaniałe! Miła atmosfera a miejsce bardzo ładnie przygotowane!... Anna Kłosowska Karolina - ocena (2) Polecam szkołę i pana Andrzeja z całego serca! Wspaniały instruktor. :) Super... Karolina Lena - ocena (2) Odradzam naukę w tej szkole. Grono pedagogiczne olewa problemy, które są w 1... Lena Ala - ocena (1) Dobre podejście do zdjących, ze zrozumieniem. Pan Andrzej wszystko dobrze... Ala Tomasz - ocena (1) Teoria u Pana Wojciecha była czystą przyjemnością, nigdy nie było a i bardzo... Tomasz oskar - ocena (1) po prostu the best oskar Martyna - ocena (1) Pan Maciej ma ogromne doświadczenie oraz idealnie podejście do kursanta.... Martyna Maria - ocena (1) Bardzo polecam Szkołke! A Szczególnie Pana Ireneusza Bojarczuka!! Tłumaczy... Maria Anna - ocena (1) Bardzo nie polecam tej szkoły, byłam na kursie grafiki komputerowej, szkoła... Anna Maciej - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu nie zdecydowanemu tę szkołę jazdy... Maciej Maciej P. - ocena (1) Bardzo udana współpraca, polecam szkołe a w szczególności instruktora z... Maciej P. Nikola F. - ocena (1) To już drugi kurs ze szkołą Nauka Jazdy Zbyszek, tym razem jednak na... Nikola F. Witek - ocena (2) Pan Stanisław to znakomity instruktor! Cierpliwość, profesjonalizm i... Witek Oleh - ocena (2) Spoko podejscie, Pan Stanisław zwraca uwagę na błędy, no i poprawiasz je pod... Oleh Paweł - ocena (1) Chciał bym podziękować p. Michałowi Cieplińskiemu za poświęcony czas. Po... Paweł Anna - ocena (1) Great school with the outstanding quality of education! I have been studying... Anna Evo - ocena (1) Tomasz nauczył mnie jeździć na motocyklu, a to znaczy, że każdego nauczy. Nie... Evo