Łukasz Bielaczyc-Bęben - ocena (1) Super przedszkole nasz syn nie chce stamtąd wychodzić super zajęcia a... Łukasz Bielaczyc-Bęben Nadia - ocena (1) Bardzo polecam pana Zbyszka. Bezstresowo, profesjonalnie i dokładnie.... Nadia sofiia - ocena (1) Najlepsza szkoła prawo jazdy sofiia
Artur - ocena (1) chciałbym bardzo podziękować szkółce rondobis wejherowo za wzorowe... Artur Szymon - ocena (1) Polecam tą szkółkę, instruktorzy na wysokim poziomie i wszystkie egzaminy... Szymon Nadia - ocena (1) Bardzo super fajne Nadia Natalia Kalinobrodska - ocena (1) Dziękuję bardzo za szybką i fajną szkole. Panowie są świetnymi nauczycielami... Natalia Kalinobrodska Hecia - ocena (1) Moje dziecko uczęszcza do przedszkola od kilku miesięcy. Jestem bardzo... Hecia Jarek - ocena (2) Tylko w tej szkole nauczysz się podstaw i poprawisz wyuczone błedy w jeździe... Jarek Mariia - ocena (1) Bardzo polecam pani Izę, jest pienkna kobieta, polecam szkółkę, jest... Mariia Agata - ocena (1) Polecam osobiście instruktora Michała, bardzo dobry nauczyciel, bez stresu i... Agata Julka - ocena (1) Osk mateos to najlepszy wybór! Polecam Pana Macieja jako instruktora, widać... Julka Bartosz - ocena (1) Moje dzieci uczęszczają do tego przedszkola od lat i jestem bardzo... Bartosz Mateusz - ocena (1) Gorąco polecam akademię prawa jazdy w Gdyni! Państwowy egzamin praktyczny... Mateusz Student - ocena (1) Żenada. To jest parauczelnia. Student Ivan Engels - ocena (1) Wysoki poziom nauki i miła atmosfera, dziękuję instruktorowi Krzysztofowi... Ivan Engels Ewelina - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę OSK AS, a w szczególności Pana Pawła Anastaziaka,... Ewelina Magdalena - ocena (1) Mam dwójkę dzieci w tym Przedszkolu i nie zamieniłabym go na żadne inne!... Magdalena MamaPrzedszkolaka - ocena (1) Polecam z całego.serca. Cudowna kadra, zajęcia opieką- lepiej nie mogliśmy... MamaPrzedszkolaka Iwona - ocena (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy na kategorię B w OSK Artom i był to bardzo dobry... Iwona