Mama licealisty - ocena (1) Bardzo słaby poziom nauczania fizyki - nauczyciel jest emerytem i nie daje... Mama licealisty Monika Król - ocena (1) Polecam! Po 9 latach wrócilam na kurs prawa jazdy,Pan Jurek to napisz... Monika Król Paula Tofil - ocena (1) Jeśli się jeszcze zastanawiacie to nie ma nadczym, Maciej to bardzo... Paula Tofil
Szymon - ocena (2) Szefostwo oraz instruktorzy super. Zdane za pierwszym razem b+e. Polecam Szymon Ola - ocena (1) Polecam tę szkołę! wysoki poziom nauczania, szeroka oferta zajęć oraz miła... Ola Jędrzej Padyjasek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako instruktora jazdy! Zawsze... Jędrzej Padyjasek M - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Januszowi Piotrowskiemu za przygotowanie... M Kasia - ocena (1) Bardzo polecam lekcje języka angielskiego w Maryland córka w krótkim czasie... Kasia Tymon K - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego, dzięki któremu zdałem... Tymon K mama 5latki - ocena (1) prócz ks i wwrd brak terapii. przedszkole nie integruje dzieci ze sobą. ja... mama 5latki Cyprian - ocena (1) Rewelacja, instruktor Michał Cieplinski na medaaal!!! Wszystko pozaliczane za... Cyprian Ola - ocena (1) Bardzo polecam! Pan Rafał pełen profesjonalizm! Konkretnie, szybko,... Ola skoczoliwia28@gmail.com - ocena (1) najlepsza szkoła do jakiej trafiłam, polecam Panią Anie skoczoliwia28@gmail.com Sebastian - ocena (1) Po kilkuletniej przerwie od prób zdania praktyki w porodzie ( teorie zdałem... Sebastian marsalo - ocena (1) Zdecydowanie odradzam rodzicom, którzy chcą pomóc swoim dzieciom z... marsalo Krzysiek - ocena (1) Kat.B+E Nie spodziewałem się że można w tak miłej atmosferze odbyć kurs.... Krzysiek rodzice Marcelka - ocena (1) Przedszkole Bajkowa Akademia to wyjątkowe miejsce dla dziecka. Panie... rodzice Marcelka Ada - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług szkoły matsuri. współpraca z panią Lindą do... Ada Kasia - ocena (1) Wysoki poziom kształcenia Kasia Natalia - ocena (1) Odbyłam niezwykle wartościowe praktyki w Szkole Języków Orientalnych... Natalia