mamuśka - ocena (2) Przedszkole Baśniowa Akademia w Gdańsku to super miejsce. Jest tam miło i... mamuśka Piotr - ocena (1) Instruktorzy bardzo dobrze i cierpliwie tłumaczą, wszystko zdane za... Piotr Serhii - ocena (1) Super szkoła i bardzo dobry instruktor Pan Krzysztof. Polecam dla ukrańców,... Serhii
Wiktoria - ocena (1) Super, wszystko ladnie wyjasnione, najlepsza szkola jazdy w trojmiescie. Wiktoria Piotr - ocena (1) Szczerze polecam szkole Rondo Bis. Pełna profeska Egzamin kat D za pierwszym... Piotr Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam to miejsce ,cudowne panie,cudowny plac zabaw . Współpraca... Karolina DominikaL - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę! Nauczycielki (bo akurat miałam przyjemność pracować... DominikaL Marta - ocena (1) Jednym z największych atutów PSW jest zróżnicowana oferta zajęć praktycznych.... Marta Ania - ocena (1) Cudowne przedszkole. Bardzo zadbane, niesamowicie zorganizowane. Kadra... Ania Radek - ocena (1) Niewiele informacji tak mnie nie ucieszyło, jak otwarcie Ratownictwa... Radek Iwona - ocena (1) Opieka jest super panie bardzo miłe Iwona Wiola - ocena (1) Bardzo cieszymy się, że powstało w Gdyni takie miejsce. Moje dzieci czekają... Wiola Katarzyna - ocena (1) Moje dziecko bardzo lubi to przedszkole a ja nie mam zastrzeżeń. Jest to... Katarzyna Paweł - ocena (1) Wykwalifikowana kadra, świetnie wyposażenie, rozmaite atrakcje z różnych... Paweł Oskar - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy z najlepszym instruktorem Mariuszem !! Oskar Kasia - ocena (1) Do tego przedszkola chodzą obie moje Córki. Panuje tam przyjazna atmosfera.... Kasia Tadeusz - ocena (1) Moje dzieci spędziły rewelacyjny czas na zabawie i nauce podczas ferii... Tadeusz Maciek - ocena (1) Sopocka to uczelnia trzymająca poziom, z bardzo dobrą kadrą Maciek Agata - ocena (1) na uczelni panuje bardzo fajna atmosfera - studiowałam wcześniej na innej... Agata Martyna - ocena (2) Polecam bardzo, instruktorzy są mili i wyjaśnia zagwozdki. Martyna