Bartłomiej - ocena (1) Dziś po raz drugi zdawałem egzamin Za pierwszym jak i za drugim razem... Bartłomiej Yana - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę OSK Delta dla przyszłych kierowców, a także dla tych... Yana Bartłomiej Szpura - ocena (1) Bardzo polecam, ten OSK ma świetnych instruktorów, którzy nawet najbardziej... Bartłomiej Szpura
Robert - ocena (1) Zdecydowanie mogę polecić Akademię Prawa Jazdy. Moim instruktorem był Pan... Robert Patryk - ocena (1) Szkółka super, wszystko poszło sprawnie, zdane za pierwszym. Polecam bardzo... Patryk Victoria - ocena (1) Egzaminator Piotr Terlikowski To najgorszy możliwy egzaminator w PORD... Victoria Alicja - ocena (1) Najwspanialsze przedszkole pod słońcem !!! Polecam z całego serca. Mój syn... Alicja Ami - ocena (1) Świetni wykładowcy na Kryminologii, ciekawe wykłady otwarte organizowane... Ami Jakub - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni. Jakub Ania - ocena (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni czasem spędzonym na półkolonii. Połączenie nauki i... Ania Paulina Walaszek - ocena (1) Moj synus Bartek jest teraz w klasie maturalnej. Jestesmy z mezem i Bartkiem... Paulina Walaszek Anita K - ocena (1) Bardzo polecam. Córka zadowolona, matury próbne idą świetnie. Trzymam kciuki... Anita K mama ucznia - ocena (1) Moja córka kończy w tym roku to liceum i nigdy nie myślałam że to powiem, ale... mama ucznia Joanna - ocena (1) Polecam gorąco, wybór szkoły trafiony. To szkoła dla początkujących i dla... Joanna Mateusz - największy kursant w 2023 - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy, 15 lat temu - jeszcze w technikum - zacząłem kurs,... Mateusz - największy kursant w 2 Szymon - ocena (1) Praktyka zdana w pierwszym terminie. Łatwość dostosowania dni i godzin jazd.... Szymon Aliaksandra - ocena (1) Pan Jaroslaw to bardzo dobry instruktor. Egzamin zdany za pierwszym razem,... Aliaksandra Klaudia Juckiewicz - ocena (1) Wspaniałe miejsce pełne ciepłych i troskliwych nauczycieli Śpimy spokojnie,... Klaudia Juckiewicz Sylwester - ocena (1) Polecam Zielonego Listka Profesjonalne i miłe podejście.Pani Żaneta... Sylwester JD - ocena (1) Kiedyś to była świetna szkoła, niestety wraz z nowym budynkiem bardzo dużo... JD