Patrycja - ocena (1) Wspaniałe przedszkole , cudowne Panie , dziecko zaopiekowane i szczęśliwe ;) Patrycja Rodzice - ocena (1) Szkoła na bardzo dobrym poziomie. Syn w tym roku pisze maturę. Nauczyciele... Rodzice Magdalena - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w mieście! Profesjonalizm, rzetelność, cierpliwość i... Magdalena
Magda - ocena (1) Cudne miejsce. Przedszkole bardzo fajne,duże zaangażowanie ze strony Pań jak... Magda Marta - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalnego i indywidualnego podejścia do... Marta filip - ocena (2) pani asia najlepsza instruktorka filip Malwa - ocena (1) Bardzo dobry kurs egzamin zaliczony Malwa OLO - ocena (1) AMW- to po prostu zaprzeczenie slowa Uczelnia, owszem jezeli ktos ma ochote... OLO Daniel M. - ocena (1) Świetna szkółka! Przygotowanie kursanta od strony teoretycznej i praktycznej... Daniel M. Khrystsina - ocena (1) Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim! Najgorsza szkola. Nie polecam!... Khrystsina AJ - ocena (1) Kurs barmański warty swojej ceny, nie tylko pod względem merytorycznie... AJ Łukasz - ocena (1) Bardzo polecam pana Michała Cieplińskiego: pełen profesjonalizm, merytoryka... Łukasz Aleksandra - ocena (2) Pani Asia super przygotowała mnie do egzaminu praktycznego. Egzamin zdany... Aleksandra Weronika - ocena (1) Serdecznie polecam pana Krzysztofa Chejmanowskiego. Przeszłam z innej szkółki... Weronika Julia - ocena (1) Oceniam bardzo pozytywnie, instruktorzy profesjonalni, zabawni i cierpliwi.... Julia mama ucznia - opinia (2) Moje dziecko właśnie kończy tą szkołę -8kalsa. Z perspektywy czasu mogę z... mama ucznia Emilia P. - ocena (1) Polecam gorąco szkołę Cosinus w Gdańsku. Kompetentna i pomocna kadra... Emilia P. Haha - ocena (1) Ta "uczelnia" to żart. Niski poziom nauczania, zwykłe zajęcia na siłę zdalne... Haha Asia - ocena (2) super szkoła językowa dzieci chętnie chodzą Asia Izabela - ocena (2) Synek korzysta z lekcji w szkole językowej puzzle z wielką chęcią, serdecznie... Izabela