Izabela - ocena (2) Synek korzysta z lekcji w szkole językowej puzzle z wielką chęcią, serdecznie... Izabela Adam - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Profesjonalista który... Adam Bartosz - ocena (1) Szkoła nauki jazdy Elcar zasługuje na szczególne wyróżnienie. Od pierwszego... Bartosz
Nadia - ocena (1) Egzamin zdany, super atmosfera i profesjonalizm. Nadia Ewa - ocena (2) Polecam gorąco p. Ala super człowiek z ogromnym doświadczeniem mega... Ewa Katarzyna mama - ocena (1) Poziom nauczania zerowy! Katarzyna mama Aleksandra - ocena (1) Bardzo dobrze wspominam naukę w szkole Carusek. Uczęszczałam na zajęcia... Aleksandra Józef - ocena (1) Bardzo dobrze i sprawnie przeprowadzonu kurs. Polecam Józef Kamil - ocena (1) serdecznie polecam całą szkółkę Pana Instruktora Krzysztofa. Merytoryczne... Kamil Klara Dudek - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam OSK Delta. Już od pierwszych chwil da się odczuć,... Klara Dudek Sara - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu - czułam się porządnie przygotowana zarówno... Sara Anna - ocena (1) Budynek ruina, teren dookoła szkoda słów. Szkoła niby trzyma poziom ale tylko... Anna Piotr - ocena (1) Fajna szkoła. Mój syn lubi do niej chodzić, dobrze się tam czuje a to... Piotr Karolina - ocena (1) Polecam serdecznie Panią instruktor Katarzynę Roman-Gańczak. Rzetelne... Karolina Magda - ocena (1) Jak dla mnie najlepszy wybór na studia kosmetologiczne jeżeli chodzi o woj.... Magda Monika Marciniak - ocena (3) Skończyłam już jeden kierunek studiów w Wyższej Szkole Zdrowia i ze względu... Monika Marciniak Wiktoria - ocena (1) Polecam z całego serca, świetna uczelnia dużo praktycznej wiedzy i doskonale... Wiktoria WM - ocena (1) Jeżeli komuś zależy na specjalistycznej wiedzy od praktyków i dużej ilości... WM Margarita - ocena (1) Jestem zadowolona z nauki jazdy w OKS Delta. Zarówna teoria, jak i praktyka... Margarita Tomek T. - ocena (1) Bardzo polecam samą szkołę Delta, jak i Rafała jako instruktora. Egzamin... Tomek T.