Monika - ocena (1) Polecam z całego serca, dużo więcej wyciągniętych wniosków niż z poprzedniej... Monika A.K. - ocena (1) Niedlugo konczymy przygode z przedszkolem na Kilinskiego , wiec pozwolilam... A.K. Jakub Kobiela - ocena (2) Witam. Szkoła jazdy Pana Bogdana nie bez powodu nazywa się Auto BEST .... Jakub Kobiela
Rezydent - ocena (1) Innowacyjne podejście do ucznia. Brak nacisku na wyniki pod kątem rankingów... Rezydent Oskar Bobrowski - ocena (1) Miła obsługa, instruktorzy świetnie tłumaczą na teorii i praktyce Oskar Bobrowski Kacper Frygier - ocena (1) Szybkie i perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Nie wyobrażam sobie lepszego... Kacper Frygier Nicolas - ocena (2) Wykłady prowadzone w klarowny i dobry sposób, pani zawsze miła i pomocna.... Nicolas Kinga - ocena (1) Bardzo ale to Bardzo polecam Panią Żanetę,100 procent profesjonalizmu !... Kinga Pavlo - ocena (1) Polecam! Polecam! Pavlo Bogna - ocena (1) Polecam centrum szkoleniowe Anatomic. Byłam dwukrotnie na kursie lomi lomi... Bogna Wiktoria - ocena (1) świetna atmosfera, dużo się nauczyłam oraz najlepsi instruktorzy, jakich... Wiktoria Natalia - ocena (1) Szczerze polecam każdemu kto chce w miłej atmosferze i profesjonalnym... Natalia Tomek - ocena (1) Bez cukru i słodzenia. Polecam Akademię Prawa Jazdy, wykładowcy fachowcy... Tomek Łukasz - ocena (2) Swietna szkołka Łukasz Karol - ocena (1) Super szkoła jazdy, w Szczególności Pan Tadeusz. Super Cierpliwy i... Karol Mami z Suchanina - ocena (1) Polecam Sąsiadom! My jesteśmy w przedszkolu od tego roku i zachwyciła nas... Mami z Suchanina Seweryn Majewski - ocena (1) Po zdaniu egzaminu państwowego miesiąc temu, z wdzięcznością wspominam naukę... Seweryn Majewski 2f :) - ocena (1) Syn jest w drugiej klasie . Nie narzeka . Atmosfera w szkole super.... 2f :) Mateusz - ocena (1) Bardzo polecam osk Delta przyszedłem tu z innej szkoły i innego miasta na... Mateusz Jacek Perczyński - ocena (1) Mój syn jest w liceum dopiero jeden semestr, ale już mogę się podzielić moimi... Jacek Perczyński