Anna - ocena (1) Niestety przedszkole bardzo obniżyło poziom opieki nad dziećmi. Braki kadrowe... Anna Martyna - ocena (1) Bardzo polecam szkołę. Ciekawe zajęcia i bardzo miła atmosfera. Martyna Marta - ocena (1) Mindfulness w kursie prowadzonym przez Violettę to najlepsza jak do tej pory... Marta
Karolina - opinia (2) Nie polecam tej szkoły,moja córka się w niej uczy. I niestety,nauczyciele... Karolina Julia - ocena (1) Bardzo polecam Panią Kasie Cudowna osoba Kilka jazd i zdane Julia Karolka - ocena (1) Polecam OSK Delta za super podejście i miłą atmosferę. Jazdy oraz teoria z... Karolka Maria K. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Iwonę ️️️ Bardzo ciepła osoba, z duża dozą... Maria K. Mariusz Pietrzak - ocena (1) Bardzo pomocni, zarówno przy organizacji wyjazdu, jak i na miejscu w... Mariusz Pietrzak Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Delta , w szczególności instruktora Pana... Paulina Kacper - ocena (1) Swój kurs odbyłem z Panem Krzysztofem Chejmanowskim i mogę szczerze... Kacper Kacper - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Tadeusza Szlendak. Po jazdach z Panem Tadziem zdałem... Kacper Uczeń akademia prawa jazdy - ocena (1) Polecam gorąco instruktora pana Michała Cieplinskiego ,szeroka wiedza , super... Uczeń akademia prawa jazdy Kamil Kuc - ocena (1) Polecam każdemu Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności panią instruktorkę... Kamil Kuc Antoni - ocena (1) Uważam że Pan Krzysztof Chejmanowski jest profesjonalistą w swoim zawodzie.... Antoni Ewelina - ocena (1) miejsce godne pochwały. Wspaniałe, rodzinne, ciepłe, przytulne i bezpieczne.... Ewelina Monika - ocena (1) Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona. Wybór trafiony. Moje dziecko... Monika Julia - ocena (1) Polecam z całego serca szkółkę, a w szczególności przemiłą Panią Darie która... Julia Władysław - ocena (2) Z ręką na sercu mogę polecić naukę w OSK Herkules. Zarówno pod względem... Władysław Liv - ocena (1) Bardzo polecam Panią Monikę Oszurko! Tłumaczy wszystko wyraźnie, tyle razy... Liv Olga - ocena (1) Gorąco polecam szkolę Rondobis w Wejherowie.Świetne zajęcia... Olga