Monika - ocena (1) Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona. Wybór trafiony. Moje dziecko... Monika Julia - ocena (1) Polecam z całego serca szkółkę, a w szczególności przemiłą Panią Darie która... Julia Władysław - ocena (2) Z ręką na sercu mogę polecić naukę w OSK Herkules. Zarówno pod względem... Władysław
Liv - ocena (1) Bardzo polecam Panią Monikę Oszurko! Tłumaczy wszystko wyraźnie, tyle razy... Liv Olga - ocena (1) Gorąco polecam szkolę Rondobis w Wejherowie.Świetne zajęcia... Olga Maja - ocena (1) Polecam szkołę językową Prestige Lingua, chodzą tam moje dzieci. Córka... Maja Alina - ocena (1) Gorąco polecam Pana Ireneusza Bojarczuka jako instruktora z dużą... Alina Aleksander - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Tadeusz Sz. Zdane za pierwszym. Aleksander Serhii - ocena (2) Dziękuję pan Łukasz za to co dobrze mi się nauczyl jeździć , jestem... Serhii J7uttrrtu - ocena (1) Ta szkoła nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę. Tam panuje zasada "dzieci i ryby... J7uttrrtu Ania - ocena (1) Mogę z całego serca polecić każdemu Akademie Prawa Jazdy. Pan Krzysztof... Ania Julia - ocena (1) Pani Alicja i pan Sławek świetni instruktorzy, spokojni i cierpliwi, świetna... Julia Julia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam! :) Julia Agata - ocena (1) Zdecydowanie polecam !!!! Szybkość realizacji kursu, indywidualne podejście... Agata Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Dobra organizacja - jazdy odbywają się... Magdalena Rostyslav - ocena (1) Bardzo responsywni instruktorzy. Szkoła jest świetna. Polecam każdemu tę szkołę Rostyslav Michał - ocena (2) Kurs C i C+E w tej szkółce mogę polecić z czystym sumieniem, instruktorzy... Michał Adam - ocena (1) Super szkoła. Bardzo polecam. Profesjonalni instruktorzy oraz dobre podejście... Adam Katarzyna Szałwińska - ocena (1) Najlepsze przedszkole jakie mogłam wybrać dla mojej córki. Jest tam... Katarzyna Szałwińska Majkel Kwietniewski Kwiek - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego. Cierpliwy instruktor,... Majkel Kwietniewski Kwiek